Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Jaki aparat do 1300 zł?

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

A tak poza propozycjami - nie ma w stajni Canona nic poza G11 (który nas nie interesuje) w tym przedziale cenowym?

Co do wypowiedzi waldekgdynia - posiadasz może wspomnianego Samsunga NX5? Na papierze wygląda bardzo ciekawie. Niestety nie udało mi się znaleźć za dużo opinii użytkowników.

No i szambonur - posiadasz może do E-PL1 jakiś inny obiektyw, niż kitowy? Jak patrzyłem na ceny innych szkieł do tego maleństwa, to szczęka opada. Niestety szkła manualne odpadają, dziewczyna nie będzie się z tym męczyć i musi być AF.

Chyba czeka mnie wycieczka do sklepu i zapoznanie się z tymi nowościami. Znacie może w Warszawie jakiś dobry salon, gdzie mają sporo modeli i można przy okazji je przetestować? Parę dni temu byłem w Fotojokerze, ale mieli tylko Sony, Nikona i Canona.
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez panmateusz Zobacz posta
    No i szambonur - posiadasz może do E-PL1 jakiś inny obiektyw, niż kitowy? Jak patrzyłem na ceny innych szkieł do tego maleństwa, to szczęka opada. Niestety szkła manualne odpadają, dziewczyna nie będzie się z tym męczyć i musi być AF.
    nie posiadam i na chwilę obecną nie planuje żadnych dodatkowych zakupów, przecież w kompaktach też nie wymienisz obiektywu a w tym przypadku drogę masz zawsze otwartą. Pisałeś o uzyskaniu w miarę sensownej głębi, więc dlatego taka propozycja, ewentualnie nexy, ale one chyba są trochę większe niż epl-1

14-42 jaki dają z Penem jest bardzo przyzwoity, nie ma potrzeby nic dokupywać...
    Ostatnio edytowane przez szambonur ; 12-12-2011 o 15:39

Początki nałogu

Domyślnie

Ostatecznie wybór padł na Panasonica Lumix G2. Dzięki za Wasze opinie i wskazówki, zaoszczędziło nam to wiele czasu na poszukiwaniach oraz wizytach w salonach
    Sony NEX-5 + Voigtländer Nokton 35mm f/1.4

Uprawnienia umieszczania postów