Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Mieszany widok

Domyślnie

Sergiuszu
    Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem bo przecież to Ty masz na tablicy blisko 2200 postów. Mogę z czystym sumieniem bo długo analizowałem Twoje zdjęcia powiedzieć że robisz takie gnioty (chciałem użyć innego określenia ale niestety nie mogę bo pewnie i bym bana dostał) że głowa mała... Do tego podpisami, tytułami i innymi opowieściami na siłę dorabiasz do nich ideologię... Myślę że w fotografii odbiorca powinien samemu jak sztukę/obraz interpretować dzieło (no chyba że zdjęcie ma być reklamówką przedstawiającą doskonałość szminki) i samemu "czytać" historię bądź przesłanie

To tylko taka moja dygresja bo szczerze jestem chyba 2 raz w tym temacie i nie mogłem "przejść" koło tego obojętnie

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemQs Zobacz posta
    Sergiuszu
    Moim skromnym nic nie znaczącym zdaniem bo przecież to Ty masz na tablicy blisko 2200 postów. Mogę z czystym sumieniem bo długo analizowałem Twoje zdjęcia powiedzieć że robisz takie gnioty (chciałem użyć innego określenia ale niestety nie mogę bo pewnie i bym bana dostał) że głowa mała... Do tego podpisami, tytułami i innymi opowieściami na siłę dorabiasz do nich ideologię... Myślę że w fotografii odbiorca powinien samemu jak sztukę/obraz interpretować dzieło (no chyba że zdjęcie ma być reklamówką przedstawiającą doskonałość szminki) i samemu "czytać" historię bądź przesłanie

To tylko taka moja dygresja bo szczerze jestem chyba 2 raz w tym temacie i nie mogłem "przejść" koło tego obojętnie
    Przynajmniej w tym jednym muszę się zgodzić. Tyle, że nie jest to tajemnicą co podkreśliłem na początku tego wątku. Śmiałe wypowiedzi są też ozdobą tego miejsca dlatego czasem może warto poświęcić dwa tygodnie absencji aby coś napisać? Zresztą aby tego uniknąć wystarczy zerknąć na regulamin.

micles- gratuluje pomysłu, podoba mi się.
    Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 08-12-2011 o 16:15
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uprawnienia umieszczania postów