Strona 293 z 302 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Domyślnie

no dobra to jak jest tutaj 3 foto chętnych i ja razem 4 to wystarczy żeby zorganizować jedno porządne stanowisko...
    -------------------------------------------------
    Proponujecie jakieś miejsca czy ja mam to załatwić>? jest nas 4 to można by zrobić 4 miejsca i cztery modelki...

ja dla siebie chciałbym teatr wielki wieczorem
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Aha SOBOTA CZY NIEDZIELA? start 12.00?
    Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 05-12-2011 o 13:05 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasprzak Zobacz posta
    Bo byłem daaawno, ale parkowałem chyba koło takiego kościoła, potem pieszo na teren tego Pałacu (Tam nie ma bramy? Nie zamykają?) i tam potem jakąś dróżką i byłem przy rzece. Mogłbyś mi na google mapsach pokazać?
    Google, akurat ten rejon słabo pokazują. Stajesz wzdłuż płotu przy głównej drodze. Wejście na teren bez problemu, jest kilka niezabezpieczonych furtek.
    Dalej znaki poprowadzą :wink:

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateuszkaratysz Zobacz posta
    no dobra to jak jest tutaj 3 foto chętnych i ja razem 4 to wystarczy żeby zorganizować jedno porządne stanowisko...
    Mnie do modelki wstępnie nie licz.

Domyślnie

Panowie bez jaj jak się umawiamy poważnie to oczekuje poważnych zobowiązań. Muszę wiedzieć ilu będzie fotografów, którzy będą robić zdjęcia modelkom, żeby ustalić ile zdjęć z każdego miejsca w ramach wynagrodzenia otrzymają modelki.

To jest przede wszystkim spotkanie w celu robienia zdjęć modelkom, z punktu widzenia organizatora niema co liczyć na osoby, które wpadną podpatrywać bo nie mają zobowiązania i mogą wpaść a nie muszą...

Przyjmuje, że dzisiaj jest ostatni dzień na nasze forumowe ustalenia:

Oczekuje jasnej deklaracji od osób, które będą ze mną fotografowały modelki:

SOBOTA CZY NIEDZIELA

CZY PASUJE STRAT OD 12.00

MACIE SWOJE MIEJSCE CZY MAM JE ODGÓRNIE WSKAZAĆ JA

W tej chwili wychodzi na to, że poza mną jest gotowych do fotografowania modelek jeszcze dwóch Panów i zaczyna się robić niefajnie...bo lampki i blendy ktoś przytrzymać będzie musiał a rąk jest na styk do podstawowych setupów...

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przecież od początku mówiłem, że nie jestem zainteresowany czynnym robieniem zdjęć modelkom.

To jak tak stawiasz sprawę, to mnie policz, a zamiast mnie, moją lampkę będzie trzymał mój statyw.

Widzę, że już zaczyna się wstępna frustracja Tylko nie skacz z okna!

Domyślnie

micles rola organizatora musi być bezwzględna, prawie jak z księcia machiavellego, tylko wtedy jest szansa na powodzenia sprawy. Z oczywistych powodów nie mogę Cie policzyć ale będzie mi/nam miło jak wpadniesz i w razie czego pomożesz

PS nie obrażaj się na mnie
    Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 05-12-2011 o 16:30

Domyślnie

Teatr Wielki wieczorem... mam nadzieję, że w środku

Jeżeli chodzi o mnie to niedziela brzmi bdb, nie wiem jak z godzinami otwarcia miejsc do których chcielibyśmy się przejść.

Tak na szybko co jeszcze proponujesz? Może jakaś kawiarnia, klub, hotel (jest problem, żeby na korytarzu hotelu zrobić zdjęcia? Bo w pokoju to raczej bez brania pokoju odpada )

Ps. masz jakieś portfolia ew. modelek, które by brały udział?
    Ostatnio edytowane przez kasprzak ; 05-12-2011 o 17:14
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Domyślnie

Na ten weekend nie ma najmniejszej szansy na zorganizowanie sesji w kilku wnętrzach dla grupy kilkunastu osób (bo tyle z wizażem i modelkami) byśmy liczyli. Chyba, że Ty masz dobre wejścia i mógłbyś coś takiego załatwić na wczoraj albo ktoś z kolegów. Wg. mnie na dzisiaj nie mam informacji, które mógłbym przedstawić osobom kierującym określonymi miejscami...

Dlatego od samego początku napisałem PLENER STROBINGOWY - czyli zdjęcia na zewnątrz...bo stosunkowo łatwo zorganizować dla dużej grupy ludzi.

Co do modelek to nie będę ich zapraszał dopóki nie będę miał dla nich konkretów.
    Albo inaczej, żadna rozgarnięta nie umówi się ze mną na sesje, o której nic nie wie poza tym, że będzie w weekend...a gruszek na wierzbie nikomu obiecywał nie będę bo za chwile może się okazać, że nie ma chętnych.

Kolejność jest taka najpierw my dajmemy od siebie a potem oczekujemy od modelek czyli: najpierw my umawiamy miedzy sobą szczegóły a potem ja zapraszam modelki i wysyłam wam ich portfolia. Im dłużej zajmie nam umawianie szczegółów tym mniej czasu na zaproszenie modelek a co za tym idzie mniejsze szanse na to, że coś zrobimy w ten weekend wspólnie (bo ja tak czy siak wyskakuje na zdjęcia)

Myślę, że skoro tak szybko przyszło nam ustalenie jaki kto ma sprzęt strobingowy i co może wnieść tak szybko damy radę dzisiaj ustalić te trzy kwestie:

SOBOTA CZY NIEDZIELA

CZY PASUJE STRAT OD 12.00

CZY MACIE SWOJE MIEJSCA CZY MAM JE ODGÓRNIE WSKAZAĆ JA

-------------------
    mi niedziela pasuje tak samo jak sobota
    pasuje mi od 12.00 żeby złapać trzy fazy światła
    i od siebie proponuje sesje w plenerze przed teatrem Moniuszki
    Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 05-12-2011 o 17:39

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Niedziela, bo w sobotę są m.in. Lampiony, które raczej wolę kręcić niż fotografować.

12+, bo ciemnawo (czytaj - przyjaźnie dla lampek systemowych i x-sync + otwartej dziury)się zaczyna robić dopiero koło 16.

Nie, nie mamy miejsc - swoją część - oświetlanie przestrzeni mogę zrealizować prawie że gdziekolwiek - na pewno w promieniu ~800m znajdzie się coś fajnego.

Domyślnie

Również wybieram się na lampiony, więc faktycznie niedziela brzmi dobrze. Godzinowo to właśnie też tak myślę, że po 12:00. Nie znam menedżerów klubów, kawiarni, teatrów itd.
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Strona 293 z 302 PierwszyPierwszy ... 193243283291292293294295 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów