Strona 289 z 302 PierwszyPierwszy ... 189239279287288289290291299 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 881 do 2 890 z 3013

Wątek: Poznań - surowe, mroczne może ktoś zna?

Domyślnie

Podobnie podchodzę do tematu sesji modelek jako temat indywidualny, intymny. Ale nie mam dużego doświadczenia w sesjach z wizażem, więc dla mnie każda okazja jest dobra do poćwiczenia, szczególnie setupów w błyskaniu itd. Ale również proponowałbym jakąś popołudniową sesję w klubie (tak, żeby przed imprezą skończyć). Zacząłbym od czegoś takiego. Można też połączyć, że kto chce to wpadnie na pogaduchy do danego klubu, na piwo, a reszta będzie pstrykać.

PS. Jeszcze tylko tak technicznie... "jestem w stanie zorganizowac..." Kosztowo bierzesz to na siebie, czy jak?
    Pozdrawiam
    Paweł Kasprzak

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jak wyjdzie po 5-10 zika na łebka to też nie będzie płaczu. W końcu czego się nie robi dla CB

Domyślnie

PS. Jeszcze tylko tak technicznie... "jestem w stanie zorganizowac..." Kosztowo bierzesz to na siebie, czy jak?

http://www.mateuszkaratysz.boo.pl/klubowy.html

cała sesja (tj. 2 miski, 2 wizażystki, fryzjerka, menago, który udostępnił cały Alcatraz) odbyła się w zamian za zdjęcia

na podobnych zasadach jestem w stanie wynegocjować sesje w innych klubach, które potem dostaną te zdjęcia na swoje www - tak jak i reszta składu.

kartą przetargową w większości przypadków jest znana modelka i duża ilość zdjęć dla każdej ze stron...generalnie takie sesje dają osobom, które się dopiero uczą więcej dobrego...między innymi przez skumulowanie w jednym miejscu dużej ilości sprzętu oświetleniowego czy wspomnianych setupach...

...ja o intymności podczas sesji nie słyszałem...zawsze szwęda się wizaż, który co chwile cos poprawia, obok stoi trzymacz blyndy a w tle przemykają pracownicy klubu/firmy etc. etc...

ps. ci z postów nad i pod nami to jakaś konkurencja? bo nagle się uaktywnił Wrocław,Szczecin....xD jakieś współzawodnictwo między miastami, kto ma fajniejszą ekipę czy co?
    Ostatnio edytowane przez mateuszkaratysz ; 30-11-2011 o 23:39

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Nie sugeruj się tym kto co ma wpisane w profil, bo ja od 3 lat jestem ciałem i duszą w Poznaniu i jakoś mam lenia, żeby zmienić

Dopiero zaczyna Awatar 2bowler4
    Miasto
    poznan

Domyślnie

uważam, że pomysł Mateusza jest świetny, a znając termin wcześniej, może udałoby się ściągnąć wizażystkę jeszcze jedną do pomocy.
    Trzymam kciuki, że uda się to zorganizować.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Jestem za! Ale raczej w formie spotkania przy piwku (z jakąś zaplanowaną tematyką, żeby miało to ręce i nogi).

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaitsev Zobacz posta
    Jestem za! Ale raczej w formie spotkania przy piwku (z jakąś zaplanowaną tematyką, żeby miało to ręce i nogi).
    Zaitsev Ty to tylko przy piwku byś się spotykał
    weź slacka ^^
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madc0w Zobacz posta
    Zaitsev Ty to tylko przy piwku byś się spotykał
    weź slacka ^^
    Ma slacka? Ja chcę na slacka!

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

a co to jest slack??
    poza tym popieram.
    w sensie spotkanie w luźniejszej atmosferze - przynajmniej na początek. a potem warsztaty w podgrupach - tak jak opisał mateusz.
    pozdro.,
    m.

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A może spotkać się przy piwie i omówić wszystko.

Strona 289 z 302 PierwszyPierwszy ... 189239279287288289290291299 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów