Tak sobię myślę, czy możliwa jest wymiana migawki zanim ta zacznie umierać? Dochodzę już do takiego momentu, że każda sesja może być tą ostatnią i myślę, że należałoby się zebrać w się i reanimować mojego 5D. Można przeprowadzić taki zabieg?
Tak sobię myślę, czy możliwa jest wymiana migawki zanim ta zacznie umierać? Dochodzę już do takiego momentu, że każda sesja może być tą ostatnią i myślę, że należałoby się zebrać w się i reanimować mojego 5D. Można przeprowadzić taki zabieg?
Jak zapłacisz to pewnie serwis to wykona.
Oczywście, że można. Napisz maila na Żytnią ile to będzie kosztować i wszytsko w temacie![]()
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Mam zapasowego 1000D, ale przy szklarni której używam (24mm, 85mm) to raczej będzie mi wąsko na cropieA aparat mam w leasingu jeszcze pół roku i niestety musi tyle wytrzymać... Stąd też myśl o wymianie jako sposobie na długowieczność
![]()
ja będę swoim pracował aż do zgonu migawki. mam 171 000 kliknięć i chodzi więc co ja się będę przejmował. wymienić zawsze zdążę a chętnie dowiem się ile wytrzyma pierwsza migawka![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Zaśpiewali mi właśnie "ok. tysiąca złotych". Poza Żytnią jest ktoś parający się?![]()
a jaki masz kolego przebieg swojego 5d ?
bo wiesz zapewne o tym że do pewnego przebiegu w razie awarii migawki wymiana jest w serwisie za free nawet jak aparat jest bez gwarancji i jakichkolwiek dokumentów zakupu ?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Na zapas to sobie kup lepiej akumulatory do lampy błyskowej lub do body![]()