Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789
Pokaż wyniki od 81 do 84 z 84

Wątek: obiektyw do zdjęć sportowych przy sztucznym oświetleniu

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolaj Zobacz posta
    Jak masz przez 90 minut trzymać przy oku >2kg sprzętu (body + 70-200/2.8), to czy nie wygodniej sobie taki zestaw podeprzeć?
    No tak, a jeszcze wygodniej nosić ze soba krzesełko rozkładane w kolorze moro jak mają wędkarze, zawsze można klapnać w przerwie meczu .
    Jak ktoś lubi, to ja też nie widzę problemu w monopadzie, choć body + 70-200 to raczej jeden z najlżejszych zestawów stadionowych.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    No tak, a jeszcze wygodniej nosić ze soba krzesełko rozkładane w kolorze moro jak mają wędkarze, zawsze można klapnać w przerwie meczu .
    Jak ktoś lubi, to ja też nie widzę problemu w monopadzie, choć body + 70-200 to raczej jeden z najlżejszych zestawów stadionowych.
    nie wiem jak u Ciebie - ale u nas jest zakaz stania podczas meczów i jak sobie nie będziesz miał krzesełka jw to będziesz na trawie siedzieć z głową lekko poniżej bandy..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Początki nałogu
    Miasto
    Ścinawa, Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    krzeselka nie nosi sie dlatego, zeby "wygodniej" robilo sie zdjecia

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ciekawie się czyta ten wątek . Można nadrobić zaległości i dowiedzieć się, że są szkła 70-200/1.8 i 70-200/2.9 - trzeba przyznać, że ten Canon goni do przodu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 9 z 9 PierwszyPierwszy ... 789

Uprawnienia umieszczania postów