Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: czy okulary przeszkadzają w fotografowaniu lustrzanką

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

fotografuję w okularach, dodtakowo bez muszli ocznej, efekt co jakiś czas trzeba zmienić "szkło" w okularach bo się rysuje. fotografowanie w okularach to kwestia przyzwyczajenia ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić do korekcji dioptrii w korpusie po prostu wolę w okularach.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uzależniony Awatar Zbyszko666
    Miasto
    Śl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    fotografuję w okularach, dodtakowo bez muszli ocznej, efekt co jakiś czas trzeba zmienić "szkło" w okularach bo się rysuje. fotografowanie w okularach to kwestia przyzwyczajenia ja jakoś nie mogę się przyzwyczaić do korekcji dioptrii w korpusie po prostu wolę w okularach.
    dokładnie mam tak samo jak ty. Od czasu do czasu wymiana szkieł ,bo niestety są porysowane. No i korekcja zrobiona w body i cały czas w okularach.:neutral:

Dopiero zaczyna
    Miasto
    okolica wawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    fotografuję w okularach, dodtakowo bez muszli ocznej, efekt co jakiś czas trzeba zmienić "szkło" w okularach bo się rysuje.
    wystarczy zalozyc szkla mineralne.
    Juz od pewnego czasu tak robie, bo ciagle rysowaly mi sie plastiki.
    W poprzednich okularach mialem hoye albo hame (nie pamietam dokladnie), teraz mam roedenstock'a. Sa duzo ciensze i lzejsze niz poprzednie
    Ostatnio edytowane przez semyazza ; 22-11-2011 o 23:35

Uprawnienia umieszczania postów