Trochę nie na temat, najwyżej dostanę kartkę za to.
Mam wrażenie, że bardziej coś wymuszasz krzykiem i pretensjami. Niż normalną rozmową i wyjaśnieniami.
Rochu jest dobrym przykładem. Pogadał z serwisem? Pogadał! Zrobili mu sprzęt tak jak chciał? Zrobili. Zadowolony jest? Zadowolony.
A Ty biegasz, krzyczysz i co? Może pora porozmawiać z serwisem na spokojnie co, jak, dlaczego itp. Zamiast: bo ma działać, bo kupiłem, bo canon, bo ja.
O dziwo nawet dwa mercedesy z jednej linii produkcyjnej potrafią być całkowicie inne.
Jeżeli nie jest zgłaszany problem z body to pewnie nie są. Bo i po co. Dla mnie to logiczne.
Masz "kapcia" w kole, to przecież Ci oleju w silniku nie sprawdzę. Bo i co mnie to interesuje, skoro nie zgłaszałeś z tym problemu.
fotografia
akwarystyka
Troche sie chyba zagalopowales z ocena sytuacji i chyba nie przeczytales moich wczesniejszych postow ;]
Skoro porownujesz aparat do auta, to oddajac auto do serwisu i mowiac-Panie cos mi stuka, puka w kole to nie w Twoim interesie jest wiedziec co to jest, a serwisu by zdiagnozowac i naprawic usterke.
Skoro mnie atakujesz to skad wiesz, ze nie dawalem uwag co do dzialania sprzetu, body z innymi obiektywami itp?
Opisalem tylko moja przygode z serwisem i kilkukrotna kalibracje mojego sprzetu, wiec nie rozumiem po co ten atak, dziwne teksty i porownania ;] Co niby mial bym wymusic?
Przystopuj troche !
Ostatnio edytowane przez coca ; 09-11-2011 o 02:17
50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow