Pokaż wyniki od 1 do 10 z 155

Wątek: Procedura kalibracji FF i BF wg serwisu

Mieszany widok

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CSI FOTO I VIDEO Zobacz posta
    Każde body profilaktycznie jest sprawdzane.
    Niestety nie mamy wpływu na pewne zachowania sprzętu związane z jego konstrukcją.
    Czy wszystkie body sa sprawdzane? smiem watpic, ze nie;]
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Bywalec
    Miasto
    Racibórz-Schoonhoven

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coca Zobacz posta
    ..
    Trochę nie na temat, najwyżej dostanę kartkę za to.

Mam wrażenie, że bardziej coś wymuszasz krzykiem i pretensjami. Niż normalną rozmową i wyjaśnieniami.

Rochu jest dobrym przykładem. Pogadał z serwisem? Pogadał! Zrobili mu sprzęt tak jak chciał? Zrobili. Zadowolony jest? Zadowolony.

A Ty biegasz, krzyczysz i co? Może pora porozmawiać z serwisem na spokojnie co, jak, dlaczego itp. Zamiast: bo ma działać, bo kupiłem, bo canon, bo ja.

O dziwo nawet dwa mercedesy z jednej linii produkcyjnej potrafią być całkowicie inne.

Cytat Zamieszczone przez coca Zobacz posta
    Czy wszystkie body sa sprawdzane? smiem watpic, ze nie;]
    Jeżeli nie jest zgłaszany problem z body to pewnie nie są. Bo i po co. Dla mnie to logiczne.
    Masz "kapcia" w kole, to przecież Ci oleju w silniku nie sprawdzę. Bo i co mnie to interesuje, skoro nie zgłaszałeś z tym problemu .
    fotografia
    akwarystyka

Bywalec

Domyślnie

Troche sie chyba zagalopowales z ocena sytuacji i chyba nie przeczytales moich wczesniejszych postow ;]
    Skoro porownujesz aparat do auta, to oddajac auto do serwisu i mowiac-Panie cos mi stuka, puka w kole to nie w Twoim interesie jest wiedziec co to jest, a serwisu by zdiagnozowac i naprawic usterke.
    Skoro mnie atakujesz to skad wiesz, ze nie dawalem uwag co do dzialania sprzetu, body z innymi obiektywami itp?
    Opisalem tylko moja przygode z serwisem i kilkukrotna kalibracje mojego sprzetu, wiec nie rozumiem po co ten atak, dziwne teksty i porownania ;] Co niby mial bym wymusic?
    Przystopuj troche !

Cytat Zamieszczone przez ahaed Zobacz posta
    Trochę nie na temat, najwyżej dostanę kartkę za to.

Mam wrażenie, że bardziej coś wymuszasz krzykiem i pretensjami. Niż normalną rozmową i wyjaśnieniami.

Rochu jest dobrym przykładem. Pogadał z serwisem? Pogadał! Zrobili mu sprzęt tak jak chciał? Zrobili. Zadowolony jest? Zadowolony.

A Ty biegasz, krzyczysz i co? Może pora porozmawiać z serwisem na spokojnie co, jak, dlaczego itp. Zamiast: bo ma działać, bo kupiłem, bo canon, bo ja.

O dziwo nawet dwa mercedesy z jednej linii produkcyjnej potrafią być całkowicie inne.

Jeżeli nie jest zgłaszany problem z body to pewnie nie są. Bo i po co. Dla mnie to logiczne.
    Masz "kapcia" w kole, to przecież Ci oleju w silniku nie sprawdzę. Bo i co mnie to interesuje, skoro nie zgłaszałeś z tym problemu .
    Ostatnio edytowane przez coca ; 09-11-2011 o 02:17
    50D/400 D /T 17-50 2.8 / C 50 1.8 / C 85 1.8 / 580Ex II i reszta gratow

Uprawnienia umieszczania postów