Strona 24 z 84 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 837

Wątek: Canon 1D X - następca 1D4 i 1Ds3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysib Zobacz posta
    Ale z 50 1.4 czy 7-200 2.8?
    wtedy to nawet 50 1.8 waży z kilogram
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    co fotografujesz 16h bez przerwy? pytam serio
    Na serio to reportaż ale w 16 godzinie to wszystkiego można mieć dość - studio, wesele, impreza, architektura.
    Ostatnio edytowane przez Jarek Jaworski ; 20-10-2011 o 14:11 Powód: Automerged Doublepost
    Pozdrawiam,

Jarek

www.jarekjaworski.net

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarek Jaworski Zobacz posta
    No to już przerabialiśmy - seria 1 musi ważyć
    Dlatego powstał 5D, tylko, że specjalnie uszkodzili mu autofokus

A tak na serio po 16 godzinach fotografowania nawet te 5D ciąży niemiłosiernie
    Jest bardzo prawdopodobne, że 1dx to ostatnie profi body canona z lustrem i jest nadzieja, że w niedalekiej przyszłości PROFESJONALNY nie bedzie oznaczało CIĘŻKI

Uzależniony

Domyślnie

Jak Canon wprowadzi coś a'la Lytro, to dopiero będą się ustawiały kolejki
    6D + 35L + 85f/1.8 + 24-105L

Bywalec
    Miasto
    Brzesko

Domyślnie

dla mnie jest to bardzo dziwne że takie body nie jest już z włókna weglowego, najprawdopodobniej chodzi o lepsze wyważenie i może jakaś tam amortyzacje przy upadku..

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Jak ludzie zaczęli jeździć na rowerach z przerzutkami, to wiedziałem że mój okres rozwoju rowerego się zatrzymał i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko singlespeed. Ale jak trzeba to wiem jak używa się przerzutek.

Jak powstał Microsoft Office, Lotus, OpenOffice itd. to wiedziałem, że mój okres rozwoju w tworzeniu dokumentów zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko LaTeX. Ale jak nie ma zainstalowanego to wiem jak używa się *Office.

Jak zaczęły powstawać Windowsy i inne okienka, to wiedziałem że mój okres rozwoju z interfejsem graficznym zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko terminal. Ale jak trzeba to wiem co to jest myszka.

Jak zaczęły powstawać środowiska IDE jak Eclipse to wiedziałem że mój okres rozwoju w środowiskach programistycznych zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko VIm i Emacs. Ale jak trzeba to znajdę w menu pozycję 'zapisz'.

Jak zaczęli pisać o nowych aparatach ala Lytro to wiedziałem, że mój okres rozwoju fotograficznego zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Lustrzanka to MAX co uznaję. I ZA CHOLERĘ NIE POTRAFIĘ SOBIE WYOBRAZIĆ JAK MOŻNA SPARTOLIĆ TAKĄ PIĘKNĄ SZTUKĘ JAK FOTOGRAFIA

Lystro to największy błąd od czasu wprowadzenia aparatów cyfrowych
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez trrr Zobacz posta
    dla mnie jest to bardzo dziwne że takie body nie jest już z włókna weglowego, najprawdopodobniej chodzi o lepsze wyważenie i może jakaś tam amortyzacje przy upadku..
    A to prawda. Też mnie to ciekawi. Zwłaszcza, że już laptopy takie robią. Ale nie jestem specjalistą w tej dziedzinie to nie będę zabierał głosu
    Ostatnio edytowane przez allxages ; 20-10-2011 o 16:49 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Jak zaczęły powstawać Windowsy i inne okienka, to wiedziałem że mój okres rozwoju z interfejsem graficznym zatrzymał się i nie potrafię przejść na generację kolejnego pokolenia. Uznaję tylko terminal. Ale jak trzeba to wiem co to jest myszka.
    Pamiętaj, że niektórzy widzieli Cię na żywo i nie uwierzą, że w wieku 12 miesięcy, już Twój rozwój komputerowy się zatrzymał
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Pamiętaj, że niektórzy widzieli Cię na żywo i nie uwierzą, że w wieku 12 miesięcy, już Twój rozwój komputerowy się zatrzymał
    Czasami mam wrażenie, że to nawet nie było 12 miesięcy.

Kurde, czuję się teraz jakbym był starym piernikiem. Mój dziadek grywał przynajmniej w pasjansa na komputerze

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Panowie bardzo grzecznie proszę o trzymanie się tematu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

tak sobie czytam o tym jaka ta puszka droga itd. i sprawdziłem ile kosztował 1ds mk III jak wszedł na rynek. Dokładnie 7999$ i jakoś nie było krzyku, że za drogi itd. 1dX oferuje zdecydowanie więcej niż 1ds III więc jak ktoś potrzebuje to dla niego nie będzie to duża kwota
    5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trzeszcz6 Zobacz posta
    tak sobie czytam o tym jaka ta puszka droga itd. i sprawdziłem ile kosztował 1ds mk III jak wszedł na rynek. Dokładnie 7999$ i jakoś nie było krzyku, że za drogi itd. 1dX oferuje zdecydowanie więcej niż 1ds III więc jak ktoś potrzebuje to dla niego nie będzie to duża kwota
    To właśnie pisałem, z tym że dowiedziałem się na CB że równowartość kwoty podanej w USD na terenie poczciwej Europy automatycznie zamienia się na EUR po kursie 1:1 :-)
    Jeżeli cena startowa zaczyna się od 6800 USD to zapewne po chwili będą promocje po 5999. Chyba, że koledzy z N zaczną masową wymianę sprzętu :-)

Strona 24 z 84 PierwszyPierwszy ... 1422232425263474 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów