Moim zdaniem to i tak trzeba się cieszyć, że ktoś z firmy pofatygował się tutaj i wysłał oficjalną informację. Na ich miejscu w życiu by mi się nie chciało pisać do tych wszystkich malkontentów jacy tutaj są.
Jeden dzień po premierze? To i tak miło, że tak wysoko to forum jest brane pod uwagę.
Tylko tacy malkontenci wydają corocznie dziesiątki tysięcy na zabawki z ich dystrybucji. Zdaje się, jesteśmy największym zbiorowiskiem takich malkontentów tutaj.. Gdyby byli mądrzejsi, to od nas by zaczynali.
Tylko jeden dzień, żeby zrobić ctrl-c/ctrl-v? Faktycznie, pogratulować..
Jarek
To chyba treść oficjalnej informacji prasowej, rozsyłanej do mediów. Są takie serwisy, które przeklejają, są takie, które piszą na tej podstawie autorski opis. Palcem nie będę wskazywał :-)
Bardzo dziękuję.
Równiez bardzo się cieszę, że społeczność użytkowników aparatów Canon dostąpiła od Canon Polska tak wielkiego wyróżnienia i została w miejscu jej spotkań poinformowana o premierze, o której cały świat zewnętrzny trąbi od 2 dni.
Jestem wyjątkowo wzruszony i równie mocno "pozytywnie" zaskoczony, jak po wizycie na pustym stoisku Canon Polska, na targach w Łodzi, w zeszłym roku.
Prosze równiez przekazać, że w dowodzie wdzięczności, gotów jestem zasponsorować działowi marketingu CP 50 rolek ręczników papierowych.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 19-10-2011 o 19:00
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Masz rację. Niewielu z nas kupuje drukarki czy koparki.
Jednak w przypadku zagęszczenia do dochodów z działu foto, to wcześniej czy później spora część sponsorów CPL trafia na to forum. A mogę to pisać z dużą pewnością, bo często gdzieś na firmowych eventach czy kotletach podchodzą do mnie ludzie, zaczyna się rozmowa o sprzęcie i okazuje się, że kojarzymy się właśnie z CB. W ten sposób poznałem naprawdę wielu użytkowników.
Jarek