Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Album Classic

Bywalec

Domyślnie

Podsyłasz im projekt oni to pewnie drukują (lub wywołują) i naklejają dopasowane przycięte passe partout.
    Znaczy tak mi się wydaje po 5min oględzinach strony.
    Za opracowanie projektu kasują 300 pln dodaj cenę fotoksiążki
    To jest album. Tak poza tym wielkie dzięki! Widziałem go parę miesięcy temu i ostatnio spędziłem dużo czasu na wyszukanie gdzie mogę go zrobić - niestety google na zapytanie "album passe partout" wyrzuca jakieś smiec
    dziadek drukuje 25x38 dla całej strony i małe 18x15 i 15x10 - robi tylko na analogu Canon EOS 3. Przyniosę mu wszystkie odbitki na wykonanie takiego projektu tj 70 zdj ,skasuje ok 500 pln.
    Ostatnio edytowane przez aztek ; 08-09-2011 o 23:17

Początki nałogu
    Miasto
    Białoruś

Domyślnie

Fotoalbumy w passepartout robi digitalalbum.pl, a pewnie i najepszefoto.pl. W digitalu w nowościach jest "fotoalbum do samodzielnego wyklejania zdjęć" -> tutaj.

Szukam albumu z trwałą i elegancką skórzaną oprawą. Twarde karty czarnego koloru ,około 20 -40 str .Format odbitek jaki mam zamiar wkleić to 21 x 29,7.
    Digitalalbum.pl. Cenowo wychodzi taniej niż Barańskiego, a jakościowo tak samo, albo i lepiej (więcej rodzajów opraw i okładek, personalizacja i dodatki)

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kinski Zobacz posta
    Fotoalbumy w passepartout robi digitalalbum.pl, a pewnie i najepszefoto.pl.
    Już się ucieszyłem że ktoś to robi zaglądam na stronkę i rozczarowanie. Szkoda że to passepartout w digital to trochę pseudo passepartout, na zdjęciach widać że okienka są cięte nie pod kątem tylko pionowo.
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No te z digitalbum wygladają gorzej niz z albumy4u.
    Będę musiał wypróbować.
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Bywalec

Domyślnie

A co sądzicie o LAB NET tam zamawiałem

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Witam

Jeśli chodzi o foto książki i odbitki a także o duży format to polecam LabPolska.
    Robią solidnie i myślę że za ludzkie pieniądze. Trochę już u nich zamawiałem i zawsze zrobione profesjonalnie :-)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów