Dział jakoś zrobił się zapomniany.
W zeszłym roku nic nie wyszło, wszyscy zwalili na pogodę :). W tym roku była lepsza, to może parę zdjęć by się znalazło.
Są chętni? Pooglądałbym fajne foty.
Wersja do druku
Dział jakoś zrobił się zapomniany.
W zeszłym roku nic nie wyszło, wszyscy zwalili na pogodę :). W tym roku była lepsza, to może parę zdjęć by się znalazło.
Są chętni? Pooglądałbym fajne foty.
A czemu nie :D Ja bardzo chętnie.
Chętnie, dopisuję się.
Bober5264, to jest false start, poczytaj zasady :).
Poczekajmy chwilę, jak się zgłosi 4-5 osób możemy zacząć. Dani182, byłeś?
Ja jeszcze nie miałem czasu wszystkich fotek przejrzeć już nie mówię o jakiejkolwiek obróbce, więc kilka dni się przyda ;).
aa sorki, nowy w tym dziale, wiec tez sie zgłaszam
Rajd pijanych kwiatów ?
IMHO
horyzont jest w poziomie,
powinno być jakoś tak
bo fotka fajna.
powinno wg cb, jest tak wg mnie, nie zawsze wszystko musi byc w oczywistej pozycji, mz na twoim cieciu prostujesz horyzont na rzecz rezygnacji z dynamiki, co kto lubi :)
Tysięcy, jajcarz się znalazł ;). Zapełniłem 2 CFy 16GB, w RAWach robię, więc trochę tego jest.
Wczoraj po tym rajdzie Estiaja z garażu wywlokłem i tak upalałem na okolicznych szutrach, że pół wieczora zderzak mocowałem :). Także na zdjęcia czasu jeszcze nie było :mrgreen:.
MacGyver narzuć jakiś termin, to się wszyscy sprężą...
Ja proponuję po max. 4 zdjęcia.
dopisuję się, podobnie jak w zeszłym roku ;-)
No to jak, robimy coś? Bo nie widzę przesadnego entuzjazmu. Ja już coś wygrzebałem ;).
MacGyver, narzuć termin.
Podpisuję się pod Matsilem ;-)
Cześć,
Jasne, że byłem :D
Do kiedy foty ? ile?
Pozdrawiam
No to fajnie ;).
Ja proponuję po 5 zdjęć do piątku 11 lipca. Będzie weekend na wystawienie ankiety.
Tylko niech się MacGyver obudzi...
Proponuję tak:
Każdy daje po 4 zdjęcia przy czym przynajmniej jedno ma być "klimaciarskie" czyli przedstawiać coś innego lub coś więcej niż rajdówka w ruchu.
Termin do czwartku 10 lipca do północy.
Pasuje?
P.S. Zdjęć może być też pięć, ale przy tym jednym "innym" będę obstawał, bo warto jakoś urozmaicić te nasze rajdowe battle.
OK, mi pasuje. Ale dajmy po 5 zdjęć, w tym jedno jak to ująłeś klimaciarskie ;).
P.S. Bez tej propozycji miałem takowe zdjęcie zamieścić ;)
Dobra, ja swoje fotki wysłałem ;).
ja tyż :)
Jeden z wysłanych zestawów ma się nijak do regulaminu Battle Cage. Bardzo proszę o dokonanie poprawki.
I moje też poszło.
Swoją drogą -jakie wrażenia po rajdzie? Jakieś przygody?
Ja odwiedziłem Litwę - błąd. Litwini chcieli nadziać mnie na widły, drugi przejazd odwołali - disaster :( Ale przynajmniej można było dojechać pod OS. Nie to co w większości miejsc u nas
Moje wrażenia bardzo dobre, no może jakość parkingów i ich wielkość budziła kontrowersje. Jak się płaci 300pln tylko po to żeby wejść na trybunę i ani razu nie wjechać na opłacony parking to trochę kiepsko.
Ale rajd fajny, pogoda dobra, odcinki ciekawe - mieszkaliśmy 200m od odcinka Baranowo i codziennie nim jeździłem swoim estijajem ;).
A co do piątku, to zdecydowaliśmy, że bez sensu na Litwę jechać, więc dzień spędziliśmy na łódce i rybkach.
Patrzę w kalendarz - 11 lipca. Czekam cierpliwie 5.00, 6.00, 10.00 i nic się nie dzieje.
Gdzie są foty z rajdu :)?
Spokojnie, jak znam MacGyvera, to jak w przyszłym tygodniu pojawi się ankieta, będzie dobrze ;).
Panowie:
- zdjęcia wrzucamy na imageshack.us i nigdzie indziej (patrz regulamin battle)
- pliki mają być nie większe niż 300 kB (patrz regulamin forum)
Nie wiem czy nie warto zmienić regulaminu, bo imageshack stał się płatny...
Dobra, ja załadowałem na imageshacka i wysłałem jeszcze raz maila.
Można i chyba nawet należy to zrobić. Otwieram dyskusję. Warunki są takie że nowa platforma musi być bezpłatna, ogólnodostępna bez rejestracji, nie modyfikować zdjęć wbrew woli użytkownika (kompresowanie, zmniejszanie etc) i nie powodować wyświetlania na forum niepożądanych reklam, okienek itp.
Wrzucanie zdjęć gdzie komu wygodniej odpada bo nie dość że trudniej to utrzymać w porządku to jeszcze może doprowadzać do sytuacji ze część zdjęć się będzie w wątku wyświetlać a część nie.
A teraz umówmy się tak: kto nie ma jak wrzucić wysyła do mnie zdjęcia nie większe niż 800 w plikach max 300 kB a ja wrzucę ja na swojego "krzaka".
o japierdziu, zapomniałem tutaj zajrzeć :)... plz, doślę jeszcze swoje :)
Dawaj, foty, przyjmujemy! Ankietę wystawię dziś wieczorem.
głos oddany :mrgreen:
oddany gdzie?? nie widzę ankety...
Hehe no sorki ^^
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Jak tam nasz battle?
Spokojnie, do Barum zdążymy :).
Czy to temat zamknięty (dla jakiejś grupy), czy może nic się nie zmieniło (od tygodnia).
A co mi tak poczekam jeszcze sobie :).
Żeby czas płynął szybciej proponuję
https://www.youtube.com/watch?v=wZZ7oFKsKzY
:):)
Ja 2 całe minuty ! :)
Coś McGyver chyba temat odpuścił...
Może filmik go wciągnął ;)
Z wielkiej chmury mały deszcz, a właściwie to susza.
MacGyver obejrzał fotki i się poddał :mrgreen:
Ja mówię pass, swoje foty wkleiłem do nowo założonego wątku rajdowego:
http://www.canon-board.info/pozostal...7/#post1237368
Zapraszam do wklejania swoich. Dowolne rajdy, ważne żeby to były rajdy czyli to co kochamy :mrgreen:.
dobry pomysł, dorzucę się i ja :)
Można się jeszcze dołączyć?
A co z 72 rajdem? Czy bez akredytacji warto się wybierać.
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka