Re: 300d + kit, dobre ceny?
Cytat:
Zamieszczone przez konradl
Cena 3400 za 300D z KIT-em to swietna sprawa dla kupujacego. A ten sprzedawca byl juz chyba polecany na Forum... Bierz i rób fotki, sezon sie konczy :)
Cytat:
Znam kogoś kto kupił 300d+kit u tego sprzedawcy jest bardzo zadowolony. Z tego co wiem to sprzęt dotarł w ciągu 24h, nówka z gwarancją a te ryski, o których pisze sprzedawca są śmiechu warte :P . Sam widziałem.
Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Cytat:
Znam kogoś kto kupił 300d+kit u tego sprzedawcy jest bardzo zadowolony. Z tego co wiem to sprzęt dotarł w ciągu 24h, nówka z gwarancją a te ryski, o których pisze sprzedawca są śmiechu warte :P . Sam widziałem.
Ten ktos to ja :D . Kupilem 300D tydzien temu wlasnie od tego gostka. Sprzet dostalem blyskawicznie a ryski o ktorych mowa w aukcji rzeczywiscie sa smiechu warte. Naprawde bardzo udany zakup.
Cytat:
Czesc
Sprzedaje wlasnie swoj aparat i na 90% kupie canona 300d + kit. Wielu z Was posiada ten model, wiec moze orientujecie sie, gdzie można najtaniej kupic ten aparat (tip, sklep internetowy, inne )?
Narazie najlepsza oferte znalazlem na allegro za 3400 zl pod linkiem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30154185
Pozdrawiam
Konrad L
3400 zł :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
boszszsz, że ja trzech miesięcy nie poczekałem echhhhhh :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
[ Dodano: 30 Sierpień 2004 ]
Cytat:
Moje zainteresowania to glownie macro (robale itp...) wiec sam rozumiesz ze w zime raczej ciezko na jakiegos kandydata do zdjec trafic.
Pozdrawiam
to dobrze się zastanów nad zakupem, bo musisz mieć porządne szkło makro by robić zdjęcia robakom 300D
samo szkło KITowe do tego nie nadaje się, a na obiektyw EF-s nie da się założyć pierścieni...
Cytat:
3400 zł :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
boszszsz, że ja trzech miesięcy nie poczekałem echhhhhh :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
dlatego sie wlasnie boje kupic teraz aparat :)
Cytat:
to dobrze się zastanów nad zakupem, bo musisz mieć porządne szkło makro by robić zdjęcia robakom 300D
samo szkło KITowe do tego nie nadaje się, a na obiektyw EF-s nie da się założyć pierścieni...
Po zimie kupie jakas Cosine 100/3.4 z soczewka 1:1 bez 1:2
Pozd
Konrad L
Cytat:
Czesc
Sprzedaje wlasnie swoj aparat i na 90% kupie canona 300d + kit. Wielu z Was posiada ten model, wiec moze orientujecie sie, gdzie można najtaniej kupic ten aparat (tip, sklep internetowy, inne )?
Narazie najlepsza oferte znalazlem na allegro za 3400 zl pod linkiem:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30154185
Pozdrawiam
Konrad L
Ten sprzedawca to ok gosc. Cene mozna ugadac. Mialem od niego 300D a potem kupilem u niego 10d. Ja go polecam. jest ok. a za 3400 to i ja Ci moge 300D sprzedac takiego jak on z roczna gwarancja:) Ryski minimalne od spodu a reszta jak fabryczny. Obiektyw funkiel nie uzywany.