Witam!
Dawno nie było we Wrocławiu pleneru. Może coś zorganizujemy wspólnymi siłami? Proszę podawać propozycje.
Pozdrawiam
Wersja do druku
Witam!
Dawno nie było we Wrocławiu pleneru. Może coś zorganizujemy wspólnymi siłami? Proszę podawać propozycje.
Pozdrawiam
Hej
Ja się przymierzam do spaceru po muzeum sztuki cmentarnej - Cmentarz Żydowski. Można pomyśleć i się tam wybrać większą grupą.
Jakby się znalazło kilka osób zmotoryzowanych to może Zamek w Lubiążu?
W lubiążu to jest chyba klasztor a nie zamek ;-)
Ja się piszę na dowolny plener w okolicach Wro...
Jak będzie sprecyzowany termin to się zdeklaruję, ale na plener zawsze chętnie się wybiorę.
Co prawda na tym cmentarzu byłem już x razy, w Lubiążu też, ale chętnie jeszcze raz się przejdę póki ładna jesień za oknem.
Ja również jestem za.
Na mnie tym razem raczej nie liczcie, we wtorek 2 listopada ma po raz drugi zostać ojcem :-)
Jeśli w grę wchodziłby dwu - trzy godzinny plenerek miejski to spróbowałbym przyjść.
Jak by termin był na przełomie listopada i grudnia to może i z Warszawy byliby chętni. Swego czasu rozmawialiśmy coś w tym temacie na Forum KKM można by zrobić coś z większym rozmachem.
jak wam odpowiada 6-7 listopad na plener w miescie?
na 7 listopad to może i bym się pisał ale 6 odpada będę w pracy!!!!
ja tam sie pisze na cos ciekawego, ale miejskie plenery i inne popularne obiekty (rynek, pergola itd. ) odpadaja,
natomiast chetnie umowilbym sie na piwko w jakis wieczor z bracią forumową bez aparatów lub z, jak kto woli ;-)
Chętnie bym przyszła,ale 6-7 mam zjazd na studiach, a poza tym 7-go są targi ślubne, ktoś się wybiera?
A może 11 listopada, cmentarz żydowski na sztabowej...?
Hej
Byłem tam wczoraj i odniosłem wrażenie, że jest to strasznie zaniedbane miejsce. Mnóstwo liści na ścieżkach. Na liściach odchody ptaków a w powietrzu zapach odchodów. W sumie biorą opłatę za wstęp i spodziewałem się trochę innych warunków.
Proponuję najpierw spotkanie może bez aparatów przy piwku jak było proponowane wcześniej?
Można wtedy ustalić szczegóły foto pleneru.
dobry pomysl :D
Jeśli w najbliższy weekend to na mnie nie liczcie.... chyba że ktoś ma ochotę na wschodzik w Górach Sowich w sobotni poranek (tyle że tu dużo zależy od pogody, jak na razie prognozy są słabe).
To kiedy i gdzie dokładnie coś wiadomo ...
cisza...
a może ktoś się wybiera na photoday no12 ?
http://www.mmwroclaw.pl/11882/2010/1...ctChanged=true
Mozna tez pomyslec o jakims battlu albo po prostu o fotograficznym wypadzie jak zrobia Jarmark :).
Ja bym się pisał na jakiś plener tym bardziej, że ostatnio nie mam jakichkolwiek pomysłów na zdjęcia, a wszelkie próby organizowania czegoś związanego ze zdjęciami na bardziej lokalnych forach (np http://dgfoto.net/forum ) raczej się nie udają.
i jak plener sie odbyl? bo jak nie to jestem zainteresowany :)
Chyba nie ja też jestem zainteresowany trzeba odmrozić sprzęt po zimie i pogoda się klaruje, jakieś propos ...
Plener w mieście w trakcie odwilży? Kiepski pomysł moim zdaniem, chyba że temat tegoż pleneru będzie brzmiał "jest tak brzydko i brudno że pękają oczy" ;-)
To niezależnie od terminu kursu i tak wpadaj ;-)
Nie mogę coś się doczekać tego pleneru.... A Mirku ja pamiętam, że flaszeczkę wiszę więc wbijaj ;-)
Na jednej chyba by się nie skończyło, pogoda mówi że sobota niedziela będzie małe zachmurzenie i może opady śniegu, co wy na to może tym razem się uda coś zorganizować ...
Ja bym może wpadł, ale akurat na tydzień spadam z Wrocławia...
W weekendy to ja raczej odpadam. Jeden dzień z rodziną a drugi w górach (albo w pracy :-( ).
Siemanko :)
Mam takie pytanko :)
KIedy bedzie organizowany jakiś Photo Day w Wytwórnia Filmów Fabularnych ?? Chetnie bym sie w tym dniu zjawił....
Panowie, nie weźcie mnie za gbura, ale 4 strony rozmów, tylko większość ma tyle postów jakby zarejestrowała się specjalnie na ten temat. Mi to nie przeszkasza tylko z socjalnego punktu widzenia to czuję, że może być nuda, bo praktycznie nikt nikogo nie zna. Więc nie ma co się dziwić, że efekt jest mizerny..