Odp: Chwale fotoaparaciki.pl
Cytat:
Zamieszczone przez
kawo
zgadzam się, ale to co mnie osłabiło to to, że jak ja kupowałem tam jakies coś z pół roku temu i chciałem płacić kartą to sobie dwa procent do ceny z półki doliczają... ręce mi opadały. nie spotkałem się z takim czymś nigdzie indziej w żadnym sklepie.
Z tym masz rację , też u nich się z tym spotkałem - płatność kartą +2% i to co utargowalem to poszłoby na kartę , więc musiałem gnać do bankomatu po kasę.
A tak w ogóle to wolę kupować w okolicy miejsca zamieszkania , przed kupnem pomacać i w razie awarii zgłosić osobiście - nawet jak trochę drożej zakup wychodzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
fhumargo
Z tym masz rację , też u nich się z tym spotkałem - płatność kartą +2% i to co utargowalem to poszłoby na kartę , więc musiałem gnać do bankomatu po kasę.
A tak w ogóle to wolę kupować w okolicy miejsca zamieszkania , przed kupnem pomacać i w razie awarii zgłosić osobiście - nawet jak trochę drożej zakup wychodzi.
Ja jak u nich robilem zakupy to otrzymalem mozlwiosc zrobienia przelewu - normalnie u nich w biurze, banki mielismy te same wiec od razu pieniadze mieli zaksiegowane, wiec pod tym wzgledem problemu nie bylo.
Przyłączam się pochwał.
Gdy mailowo umawiałem się na zakup to cena była niższa, w dniu zakupu wyższa.
Zapłaciłem niższą.
jp