Kilka zdjęć z ostatnich dwóch spotkań koszykarek Wisły.
Wszelkie opinie i uwagi bardzo mile widziane..:)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Wersja do druku
Kilka zdjęć z ostatnich dwóch spotkań koszykarek Wisły.
Wszelkie opinie i uwagi bardzo mile widziane..:)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
1 - niestety nie - nieostre - czemu nie kucnąłeś, było by rewelacyjne
2 - szkoda obciętej góry...
3 - brakuje mi chociaż kawałka obręczy w kadrze (chyba, że nie skakały do kosza)
4 - OK, widać walkę
5 - ŚWIETNE
6 - obcięte stopy... mogło być REWELACYJNE
Jesteś na dobrej drodze:-D A uwagi z powyższego posta (i poniższe jak będą) sobie przemyśl. A co do #6, to stóp rzeczywiście brakuje. Więc kadrujesz ciaśniej i po problemie.
1 to taki trochę eksperyment, czy kitem z 400 w ogóle da się coś na meczu zrobić.. Stąd nieostrość i ratowanie w psie żeby coś wyciągnąć;)
Dzięki za komentarze;)
Kolejna porcja koszykówki, tym razem Finał Pucharu Polski w Gdyni.
7.
8.
9.
10.
11.
Bardzo prosze o komentarze;)
Pozdrawiam:)
Zdecydowanie lepiej! Wszystkie są OK - mi najbardziej podoba się 10. Tak trzymaj. Jedyne co bym poprawił to podpis. Niestety teraz jest nieczytelny. Zrób go bardziej subtelnym, a czytelniejszym.
No wlasnie wiem ze musze kiedys siasc i zrobic cos ciekawszego niz tylko taki zwykly mail:)
Zdjecia lepsze, bo tez i warunki w Gdyni duzo lepsze niz w Krakowie, wiecej miejsca i przede wszystkim swiatlo:) Wiekszosc fotek robiona na iso400:)
Może zostać mail tylko zmień czcionkę i nie pogrubiaj. Może zostać to samo tylko czytelniej...
czemu permanentnie robisz zdjęcia szerokim kątem i jeszcze na stojąco... proponuję usiąść... zupełnie inaczej będzie się to prezentować... :)
Ale z szerokiego kąta sa tutaj tylko 2 zdjęcia.. 1 i 7, z czego 7 robione akurat na siedzaco:)
Reszta to 70-200 na cropie, wiec raczej niewiele w tym szerokiego;)
Tym razem bardzo szerokim katem - Sigma 10-20:
12.
Pozdrawiam;)
11. - jak dla mnie the best ze wszystkich
a co do szerokiego kata...szkoda ze nie bardziej pod koszem byles
marudzicie marudzicie, a dla mnie to właśnie 1. jest jedną z lepszych tutaj.. w ogóle prawie wszystkie godne uwagi, bo pokazałeś dynamikę tego sportu bardzo fajnie, nie nudzą :)
Po raz kolejny starcie Wisła Kraków - Lotos Gdynia. Tym razem koniec sezonu zasadniczego:
13.
14.
15.
Pozdrawiam
Jest OK, podpis czytelny - tak bym zostawił.
Tym razem zmiana dyscypliny - 179 Wielkie Derby Krakowa;)
To mój pierwszy raz na piłce nożnej, więc proszę o wyrozumiałość:)
16.
17.
18.
19.
Opinie mile widziane;)
Pozdrawiam;)
krzywo! no i za krótkie czasy, przez co piłkarze sa rozmyci....
Czasy takie jak w fotach z koszykówki, czyli 1/400 lub 1/500. Niestety tutaj okazały się za długie(?).
A to że zdjęcia nie są idealnie proste moim zdaniem nie przeszkadza w ich odbiorze:)
jest róznica miedzy pełnym sprintem, a szybkim biegiem bądź truchtem na koszu ;) nie martw sie, sama sie na tym przejechałam jak pierwszy raz ( ostatnio) na noznej byłam
Dla odmiany męski basket - Mecz Gwiazd 2009:
20.
21.
23.
24.
Pozdrawiam:)
P.S.
Kieplinek podzielisz się swoimi fotami z tego meczu? Bo wydawało mi się, że Cię tam widziałem? :)
Po długiej przerwie Wisła Kraków - Śląsk Wrocław:
25.
26.
27.
28.
Komentarze mile widziane;)
Pozdrawiam
Dawno mnie nie było.. Pora odswieżyć wątek: Wisła CanPack 2010:)
29.
30.
31.
32.
ostatnie 4 ładne
Napisz na PW kiedy jakiś następny mesz koszykówki to może pójdziemy razem
pozdrawiam
Jeszcze jedna porcja - Final Four Euroligi Kobiet - Valencia 2010
33
34
35
36
37
Wszystkie zdjęcia z turnieju dostępne tutaj
Pozdrawiam!
Tym razem nie krakowski, a bardziej światowy - Mistrzostwa Świata w koszykówce kobiet. Po więcej zdjęć zapraszam: http://leszeks-photography.blogspot.com/
Komentarze do zdjęć bardzo mile widziane:)
38. Becky Hammon (Rosja)
39. Asami Yoshida (Japonia) i Ivana Vecerova (Czechy)
40.Florencia Fernandez (Argentyna)
41. Anna Montanana (Hiszpania)
42. Hana Horakova (Czechy) i Becky Hammon (Rosja)
43. Fernanda Neves (Brazylia)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Z braku możliwości edycji poprawiony link do 45: