C7D+C400D|C24-70 f/2.8 |C70-200 f/2.8| inne drobiazgi
Moja (pseudo) galeria
Blog sportowy: www.leszeks-photography.blogspot.com
1 - niestety nie - nieostre - czemu nie kucnąłeś, było by rewelacyjne
2 - szkoda obciętej góry...
3 - brakuje mi chociaż kawałka obręczy w kadrze (chyba, że nie skakały do kosza)
4 - OK, widać walkę
5 - ŚWIETNE
6 - obcięte stopy... mogło być REWELACYJNE
Jesteś na dobrej drodze:-D A uwagi z powyższego posta (i poniższe jak będą) sobie przemyśl. A co do #6, to stóp rzeczywiście brakuje. Więc kadrujesz ciaśniej i po problemie.
1 to taki trochę eksperyment, czy kitem z 400 w ogóle da się coś na meczu zrobić.. Stąd nieostrość i ratowanie w psie żeby coś wyciągnąć
Dzięki za komentarze![]()
Moja (pseudo) galeria
Moja (pseudo) galeria
Zdecydowanie lepiej! Wszystkie są OK - mi najbardziej podoba się 10. Tak trzymaj. Jedyne co bym poprawił to podpis. Niestety teraz jest nieczytelny. Zrób go bardziej subtelnym, a czytelniejszym.
No wlasnie wiem ze musze kiedys siasc i zrobic cos ciekawszego niz tylko taki zwykly mail![]()
Zdjecia lepsze, bo tez i warunki w Gdyni duzo lepsze niz w Krakowie, wiecej miejsca i przede wszystkim swiatloWiekszosc fotek robiona na iso400
![]()
Moja (pseudo) galeria
Może zostać mail tylko zmień czcionkę i nie pogrubiaj. Może zostać to samo tylko czytelniej...
czemu permanentnie robisz zdjęcia szerokim kątem i jeszcze na stojąco... proponuję usiąść... zupełnie inaczej będzie się to prezentować...![]()
Ale z szerokiego kąta sa tutaj tylko 2 zdjęcia.. 1 i 7, z czego 7 robione akurat na siedzaco
Reszta to 70-200 na cropie, wiec raczej niewiele w tym szerokiego![]()
Moja (pseudo) galeria