wszystko na legalu, więc linkuję:
http://www.tvp.pl/filmoteka/film-dok...tograf-wojenny
Wersja do druku
wszystko na legalu, więc linkuję:
http://www.tvp.pl/filmoteka/film-dok...tograf-wojenny
nareszcie po polsku :) już zasysam
Przecudny film :D oglądałem po angielsku i myślę że powinno więcej takich cudnych nagrań powstawać !!!
Dzieki za link. Widzialem film po ang ale po polsku chetnie obejrze. Dobra robota. Film sciagnalem ale nie dziala. Mam sam dzwiek bez obrazu.
Jedno mi na myśl tylko przyszło po obejrzeniu że trzeba mieć mocne nerwy by coś takiego robić...
Dziękuję za linka
wreszcie PL. film kultowy, elementarz dla każdego fotografującego akcję.
Dzieki za link. Ale nie wiem czemu nei bardzo ma ochote mi sie odtwarzac.....;/ Pokombinuje z kodekami jeszcze...
film mi nie chodzi,piszą coś na stronie ze trzeba wykupić licencje.
Też macie podbny problem z odtworzeniem filmu?
U mnie też nie działa. Znowu dosięgnął nas wspaniały DRM.
Dokladnie mi tez nie bangla, na podgladzie w sofcie do konwersji formatow nic nie ma albo same piksele... czyli tvp dalo d*** :(
Otwórzcie przez Windows Media Playera - pokaże się okienko z licencją - jeśli ją zaakceptujecie film będzie można normalnie obejrzeć.
działa :-P dzięki Yerzu
aha, windows media player, leżymy.
mogę dać namiary na serwer, ktoś wrzuci wersję przerobioną na AVI i dam do udostępnienia. nie każdy w końcu siedzi na windzie.
Poproszę :)
ja też :-)
A w Media Playerze:
SESJA WYGASŁA ....
i d...pa, nie można oglądać :(
czyli nie do końca tak za friko ten film :| czekam aż ktoś przerobi na avi i upnie na jakiś serwer :)
dobra, niech ktoś kto przerobi to na AVI napiszę do mnie na priva, żebym wiedział komu dać namiary do wrzucenia pliku.
U mnie niestety też nie śmiga "sesja wygasła"- czekam jak większość na linka z działającą wersją
Ściągnąłem koło 17- teraz próbuję odpalić, najpierw kazał zaktualizować Media Playera-zaktualizowałem, i wyskakuje że sesja wygasła a poniżej wpisz jakiś KOD- tylko skąd go wziąć???
Dokladnie ja tez niedawno sie uporalem z wmp i dziala <jupi> mi tez wyswietlalo zeby wpisac kod ale po chwili sie przeladowywalo dalej i dziala ;)
U mnie nadal nie idzie. Na stronie tak, ale wmp chce kod...
Trzeba parę razy próbować, odświeżać itd... aż pokaże się w końcu info z tvp. Potem zaznaczamy że chcemy oglądać za darmo... no cóż DRM :/ .
Ja ściągnąłem. Film ma 53 minuty, a nie jak oryginał 96 :( . Pewnie taką powycinaną wersję puścili też w 2006 w tv. Z tamtejszego wątku sprzed trzech lat:
http://canon-board.info/showthread.p...119#post200119
Mimo wszystko polecam ściągnięcie filmu. Naprawdę robi wrażenie.
pewnie kiedyś było, ale może warto dać, dla tych co dalej nie mogą uporać się z vistą
http://pl.youtube.com/watch?v=AGKZhN...eature=related
nie tylko z vistą, u mnie na xp nadal nie mogę odtworzyć..
wcześniej oglądałem wersje ang tego filmu i muszę przyznać ze ten z lektorem jest inaczej zmontowany. Znaczy sceny w innej kolejności i jakby trochę mniej wszystkiego.
Poruszający film.
U mnie tez nie chciał zadziałać, ale po restarcie komputera i zaakceptowaniu regulaminu film ruszył. Próbujcie do skutku a napewno zadziała.
Dzisiaj odpalił bez żadnego problemu- będę miał chwilę spokoju to napewno obejrzę
Dokladnie inaczej zmonotowany niz wersja ang troche poucinane, najbardziej uciete chyba wysypisko i kopalnia. Jak dla mnie to troche lektor za spokojny ale i tak moze byc :) Pzdr.
Przerobić na AVI się w zasadzie nie da. Po to jest DRM.
Co się nie da, jak wszystko się da.Cytat:
Przerobić na AVI się w zasadzie nie da. Po to jest DRM.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dajcie mi chwilkę, to postaram się usunąć DRMa i przerobić na AVI.
PS. - Chwilka to z jeden dzień.
czym to odtwarzacie???
ovi_pl Bylibyśmy wdzieczni:) Bo mimo wszystko odtwarzanie w WMP to nie jest chyba szczyt marzen wszytskich szczegolnie tych nie posiadajacych windy...:)
u mnie mac + parallels desktop i śmiga
wczoraj pobrałem film i nie chciał się odtworzyć, teraz pobrało licencję :)
ALLPlayer odtwarza bezproblemowo
jak all player odtwarza ? od godziny próbuję i nic media player a i owszem śmiga, może coś źle robię mam wszystkie chyba kodeki do allplayera i nic
zaktualizowałem do V3.7.6.5 i ruszył :)
udało się komuś na Macu obejrzeć?
u mnie niestety też odmawia współpracy :twisted:
ja też będę wdzięczny jak ktoś udostępni avi
A u mnie dziś poszło. A nic nie robiłem.