Nowy user przedstawia swoją rodzinę, czyli albumu część pierwsza.
Wersja do druku
bardzo ładne zdjęcie - gratuluję tak dobrego startu
Bardzo ładne zdjęcie - uchwyciłeś duzo blasku na tęczówkach, dodaje to dziewczynce niezwykłości. Bardzo trafna kompozycja poza tym, dobrze dobrana GO - widać, że ie jesteś taki "amator..ek"
PS. A urodę to po kim ma ta Mała Księżniczka?
Wow!! Nie znam się za bardzo, ale zaparło mi dech. Piękne !:shock:
Zdjęcie super ale juz je widziałem na innym [mniej lub bardziej konkurencyjnym forum] czyż nie???
Super !!!
Czekam na inne :-)
łaaaaadne
ŚLICZNE - ale będzie pamiątka!
Nie no SUPER!!!
Życzę dalej TAKICH ujęć.
Pozdrawiam Tomek
Bardzo ładne foto.
Następne wrzucaj już mniejsze, pomijając regulamin to do prezentacji zdjęć na forum optymalna wydaje się szerokość 800 px, przy większych rozjeżdżają się ramki, a na monitorach o mniejszej rozdzielczości zaczyna się zabawa z suwaczkiem.
niemożliwe by mamusia przebiła tę małą ;p
Po takiej fotografii to nastepne mogą być niestety tylko gorsze.
Z wysokiego pułapu zaczołeś :smile:
super, podoba mi sie bardzo:)
No tak , niezły pstryk - niebo z widocznym PSuciem ale fajnie wyszło i tylko troszkę tej prawej nószki szkoda.
zdjęcia ekstra...i pierwsze i drugie...i nie mam nic przeciwko PSuciu...a wręcz przeciwnie jest bardziej wyraziste.... a co do nóżki...hmmm...sekundę później i nóżka byłaby widoczna... może zrobiłeś seryjnie?
No ładnie ładnie. Super pomysl z uzycie zdjecia czarno-bialego... Fakt, trzeba sie przypatrzec żeby znalezc stope :o
Naprawdę robi wrażenie.
Córeczka śliczniutka i dobrze pokazana. Te oczy niejednemu złamią serce ;)
Czekam z niecierpliwością na protoplastkę.
Powodzenia.
Pozdrawiam.
Kilka razy już odpalałem tego posta i za każdym razem szok.
Boję się za długo patrzeć w te oczy...;)
Pierwsza fota superowa. Uważam, że w drugiej przedobrzyłeś w PS. Szkoda dobrego zdjęcia. Sztucznie.
Gratuluję udanego startu w CB :) . Z ciekawością czekam na kolejny "krok".
Zdjęcie ładne, ale w moim odczuciu zdjęcie minimalnie nietrafione z ostrością i ratowane w PS'ie poprzez mocne (dla mnie zbyt mocne ) wyostrzenie oczu. Poza tęczówką wszystko rozmazane! Nawet rzęsy nie są ostre, a faktura skóry - nieczytelna.
A nie wpadło Ci do głowy, że to właśnie oczy miały załatwić temat tego portretu?
Ale najbardziej mnie rozbawia fakt, że z pomniejszonego zdjęcia tyle można wyczytać. Szczególnie, ta faktura skóty.
Jak strzelisz 50 1.2L na f1.2 gwarantuję Ci ostre oko i nieczytelną fakture skóry.
Ech...
IMHO świetne,
Bezpretensjonalne, naturalne, Sama radość.
Ja chcę więcej takich albumowych :)
piekne jest
Zdecydowanie daje radę.
:)
Super, bukehu sam Vanmurder mógłby się uczyć :) Ciekawe jak daje radę w mniej amatorskim formacie.
Chyba gdzies to zdjecie widzialem w jakies agencji stockowej... :roll:
zdjęcie ekstra, ale cos mi nie pasuje z tymi spadającymi liściami... jakby doklejone...ale mogę sie mylić
Foto tygodnia na obiektywnych ? zrobione Nikonem ? ;D
nie zebym wredny był...ale mamusia miała byc tez:)))))))) bo tak naprawde, to portrecik tylko jeden narazie:)))
Jak dla mnie super. Przedewszystkim kolorystyka, swiatlo i dynamizm zdjecia. I nawet jestem w stanie wybaczyc jesli liscie (lub czesc lisci) byla doklejona ;)
A to ze Nikon... to tu chyba komentujemy zdjecia, wyluzujcie z onanizmem :)
Ja widziałem na forum nikona bralo udzial w konkursie na zdjecie roku. Swoja droga piekne zdjecie. Tylko pozostaje pytanie czy autor to nasz kolega z forum nikona czy tez pozyczyl sobie foto...
Foto wyżyłowane niesamowicie :) ! Super !
Aż z ciekawości zajrzałem i faktycznie "zdjęcie tygodnia".
Nawet nie wiedziałem że jest taka nominacja.
Widać portal o niewysokim, albumowym, poziomie.
Nic nie podoklejane. Listki rzucała z boku statystka mama.
Fotki też nie pożyczyłem sobie.
Puszki mam dwie ( a nawet trzy licząc kurzącego się EOS 33) w tym i "nikosia". To jakieś naruszenie regulaminu jak fotka zrobiona nieCanonem?
Tradycyjnie jak sie komuś uda zrobić jedno przyzwoite zdjęcie w życiu to cała masa oskarżeń i się zaraz bronić trzeba.:/.
to taka zawiść amatorek ;-) rodzaj odreagowania "że to nie moje"
Bardzo dobre zdjęcie, gratuluję..
eee - to forum to i tak ma bardzo mały przejaw typowej polaczkowatości. a fota fajna, chociaż ten liść który się mieści w GO trochę nienaturalnie, można by lekko zblurować IMO.
lol - sniper88, nie wiedziałem że nie mogę mieć prawa do własnego zdania.
Zdjęcie istotnie ciekawe. Jak dla mnie lewa strona i góra zbyt pusta, tło w górnej części kadru zbyt skupia widza oddalając od głównego tematu zdjęcia co nie zmienia faktu, że mi się podoba :-)
chyba na fototok widziałem :D
bomba :P dużo emocji w tym zdjęciu
Świetne zdjęcie, i tyle.
Użyty sprzęt nie ma tu najmniejszego znaczenia, a Canon-Board to na szczęście nie sekta wyznawców czerwonego logo :-)
Jaka córka taka mama ... albo odwrotnie :) Nic tylko pogratulować koledze. Jednak zdjęcie córki robi naprawdę super wrażenie. Dla mnie pierwsza klasa.
no cóż, wypada podziękować Koledze....super zdjęcie...super mama...i w ogóle miodzio:)))
Bardzo fajne zdjęcia jestem pod dużym wrażeniem, oby więcej takich.