Wersja do druku
Bardzo fajne zdjęcia. Coś z życia :) Z tym tematem trzeba się spieszyć, bo coraz trudniej o "złote rączki".
BTW kubek kawy zegarmistrza starcza chyba na cały dzień ;-)
Świetne! Śmiem twierdzić, że już dziś są to zabytkowe zdjęcia. Widziałem już podobne... ale zrobione 100 lat temu. ;-)
Bardzo dobre portrety przy pracy. Podobają mi się. Gratuluję :)
Wydaje mi sie, ze to pierwsze juz gdzies widzialem.. Albo tego Pana u kogos innego na zdjeciu.
Nie mnóż tematow. Przeczytaj regulamin. Zakładasz jeden wątek i tam wrzucasz zdjęcia danej kategorii..
swietne! podebrales mi pomysl ;) bo wlasnie mam w planach realizacje czegos takiego, juz od dluzszego czasu, tylko nie moge znalezc czasu, zeby sie tym zajac...
co do zdjec mam jedynie 2 male zastrzezenia:
- na 1 przeszkadza przepalone okno (na 2 troszeczke tez, ale duzo mniej)
- na 3 zdecydowanie za jasno z prawej
ale ogolnie super :)
Foto nr 4 - widoczna lampa blysowa na twarzy pana, odstaje od reszty fot. Ogolnie zacne zdjecia ;)
Tak trzymać :-D. To odnosi się do nieużywania błysku lampy i zaprezentowanych tutaj fot. Dla mnie dobry materiał społeczno-socjologiczny. Lubię tego typu fotografię i jestem całym sobą na TAK.
Te zdjęcia są po prostu "ludzkie".
Rozumiem, że masz bohaterów tych zdjęć również podczas wykonywania swojej pracy ?
Jako, że to forum jest w przeważającej większości onanistyczno-sprzętowe ;) jakim sprzętem to zrobiłeś ?
Pozdrawiam Marcin :)
Niezle, ale troszke chyba zazolcone? Czy mi sie wydaje?
seria bardzo udana, gratuluję.
Dla mnie jedyny minus, to że wszystkie zdjęcia są pozowane. Jako "reporter" wdziałbym ludzi przy pracy, tzn nie patrzących i uśmiechających się do obiektywu.
Zaznaczam, że to co zrobiłeś, to kawał bardzo dobrej roboty, z przyjemnością się ogląda.
Pozdrawiam.
To część cyklu, będzie jeszcze kilka zdjęć :)
Mam nadzieję że zgodnie z punktem 1. - http://canon-board.info/announcement.php?f=43&a=17
Bardzo fajne foty, fajny klimat...