pattom
Bardzo fajne zdjęcia. Coś z życiaZ tym tematem trzeba się spieszyć, bo coraz trudniej o "złote rączki".
BTW kubek kawy zegarmistrza starcza chyba na cały dzień ;-)
Świetne! Śmiem twierdzić, że już dziś są to zabytkowe zdjęcia. Widziałem już podobne... ale zrobione 100 lat temu. ;-)
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
Bardzo dobre portrety przy pracy. Podobają mi się. Gratuluję![]()
.
Wydaje mi sie, ze to pierwsze juz gdzies widzialem.. Albo tego Pana u kogos innego na zdjeciu.
Nie mnóż tematow. Przeczytaj regulamin. Zakładasz jeden wątek i tam wrzucasz zdjęcia danej kategorii..
swietne! podebrales mi pomyslbo wlasnie mam w planach realizacje czegos takiego, juz od dluzszego czasu, tylko nie moge znalezc czasu, zeby sie tym zajac...
co do zdjec mam jedynie 2 male zastrzezenia:
- na 1 przeszkadza przepalone okno (na 2 troszeczke tez, ale duzo mniej)
- na 3 zdecydowanie za jasno z prawej
ale ogolnie super![]()
Canon 30D, Canon 7D, Tokina 28-70/2.8, Tokina 80-200/2.8, Canon 70-200/2.8L ISUSM, Canon 50/1.8, Canon 18-55/3.5-5.6 IS, Nissin Di866 Mk 2
moje zdjęcia na CB: koncertowe, portrety, nocne
Foto nr 4 - widoczna lampa blysowa na twarzy pana, odstaje od reszty fot. Ogolnie zacne zdjecia![]()
Tak trzymać :-D. To odnosi się do nieużywania błysku lampy i zaprezentowanych tutaj fot. Dla mnie dobry materiał społeczno-socjologiczny. Lubię tego typu fotografię i jestem całym sobą na TAK.
Te zdjęcia są po prostu "ludzkie".
Rozumiem, że masz bohaterów tych zdjęć również podczas wykonywania swojej pracy ?
Jako, że to forum jest w przeważającej większości onanistyczno-sprzętowejakim sprzętem to zrobiłeś ?
Pozdrawiam Marcin![]()