Zakładam drugi oddzielny watek moich fotek. Tutaj będe prezentował fotki nie związane z Fashion. Byłbym wdzięczny za konstruktywne komentarze ;)
Na pierwszy ogień.
aktualne zdjęcia:
Zaspół "HEDON" Częstochowa 08.11.2008
1
2
3
4
5
CDN...
Wersja do druku
Zakładam drugi oddzielny watek moich fotek. Tutaj będe prezentował fotki nie związane z Fashion. Byłbym wdzięczny za konstruktywne komentarze ;)
Na pierwszy ogień.
aktualne zdjęcia:
Zaspół "HEDON" Częstochowa 08.11.2008
1
2
3
4
5
CDN...
Jestem na TAK ;)
To z kotem mi przypomina typowy zly charakter z filmow :D Ekstra :D
a mnie to z kotem się skojarzyło z "ojcem chrzestnym"...
oczywiście jestem na TAK :D
Jakoś sobie nie przypominam kota w "Ojcu Chrzestnym"...
Predzej Ernst Stavro Blofeld z filmów z Bondem. W filmach Blofeld pojawia się zwykle w towarzystwie białego kota perskiego. I z tego co pamiętam przez długi czas nie pokazywano twarzy tego człowieka, tylko właśnie ramiona trzymające (względnie głaszczące) kota :)
fajne, szkoda że na 3 i 4 nie mają założonych butów. Jakoś mi to nie pasuje, nie wiem czy to świadoma stylizacja.
Nic nie podpowiadam.. ;) Niech daje do myślenia. Wszystko świadomie.
"Ojciec chrzestny" - mafia, a zdjęcie z kotem ewidentnie kojarzy mi się z mafią...
Hmm A w filmach tez byl? Bo ja plakatow raczej nie znam :) Kurde.. A niedawno książkę czytałem i film oglądałem.. Starzeje się. Pamięć już nie ta...
A tak wracając do wątku:
Nie bardzo czaje związek pierwszych dwoch zdjec z trzema ostatnimi.
http://www.youtube.com/watch?v=HVd-DmdcRUI
Starzejesz się... :p
Przepraszam za OT.
Dwa pierwsze nie mają związku z ostatnimi 3. To tak żeby pokazac na co mnie stać.
Nic tu ciekawego nie widzę:(
Przewiń na pierwszą stronę ;P A tak na serio, to rzeczywiście nic ciekawego, Dzięki za komentarz Paul.
A mi się kot z Inspektorem Gadżetem (a raczej jego głównym przeciwnikiem) kojarzy :roll: .
I kolejne...
Co do ostatniego: fajne ale mogłeś coś zrobić z tym samochodem w tle. Rzuca mi się bardzo w oczy :)
dla mnie kot (w czystszym kadrze) i ew to ostatnio dodane
Moje ulubione to 1 i 6 :)
Jak dla mnie - Mistrzostwo!
A tak na marginesie. Te zdjęcia są zrobione w Częstochowie, tak?
Mógłbyś zdradzić gdzie? :D
Beznadziejne, zwłaszcza to z kotem trzymanym za kark.
Poprawy gustu życzę, swnw.
SWNW dzięki, nie chcę być uszczypliwy, ale gust jest tutaj na miejscu, tylko odbiór może nie taki. Pozdrawiam.
Teraz trochę smoły!
7 jest fajna, tylko trochę przeszkadza ucięta noga.
Czym popełniłeś nr 1:?: Fajne.