Hej,
Fajnie byłoby, gdyby dało się zobaczyć który Moderator dokonał edycji wątku. Przykładowo - wątek jest zamknięty lub doklejony, a użytkownik chciałby przedyskutować kwestię z moderatorem. Do kogo wysyłać wówczas PW, jeśli nie ma podpisu?
Wersja do druku
Hej,
Fajnie byłoby, gdyby dało się zobaczyć który Moderator dokonał edycji wątku. Przykładowo - wątek jest zamknięty lub doklejony, a użytkownik chciałby przedyskutować kwestię z moderatorem. Do kogo wysyłać wówczas PW, jeśli nie ma podpisu?
Z moderatorem się nie dyskutuje tylko pisze skargę do administratora - Hazana na PW.. Polecam przeczytanie regulaminu forum
i tak przeciez Vitez bedzie winny. to po co tu kombinowac :)
jeśli chodzi o zamykanie to zamykając wątek staram się napisać ostatni post, że zamykam, bo to i to, itp.
Natomiast jeśli chodzi o doklejanie, to jeszcze nie spotkałem się z zastrzeżeniami do tej akcji i to chyba logiczne, bo temat pozostaje otwarty do dalszej dyskusji, więc trudno o jakieś zastrzeżenia.
MacGyver, bez przesady :)
Propozycja jest niezła i przecież w większości przypadków jest i tak realizowana.
A dyskutować jak najbardziej można. Do czasu ;)
Przecież nikt nie mówił o demokracji, tylko o dobrej praktyce. W demokracji na to nie byłoby miejsca :)
A moja opinia o demokracji właśnie jest zawarta w regulaminie ;)
Przecież nie chodzi o otwarte dyskusje, a właśnie zamknięte. A ograniczenie wynika z tego, że zawsze możesz przestać odpowiadać :)
Tak, tak - wszystko pięknie, ładnie, a potem i tak głosujecie na jakąś odmianę PO, żeby "głos się nie zmarnował"
A propozycję HuleLama można traktować jako delikatne przypomnienie Miłościwie Nam Moderującym mechanizmu znanego nam z "Władcy much"...
MacGyver, ale czy ty na pewno o tym samym mówisz? Przecież tu nikt nie mówi o publicznej dyskusji.
No skoro na otwartym forum, to niby jaka, jak nie publiczna ?
Zaraz zaraz, Koledzy - nie wtykajcie pod me palce słów, których nie napisałem. Gdzież to ja proponowałem demokrację czy (a tfu!) głosowanie nad decyzją Moderatora? Ja po prostu chciałem czasami z samym Moderatorem przedyskutować jego motywy. Ponadto - Administratorem forum jest Hazan, Moderatorzy to tylko takie "służby porządkowe", więc z definicji nie są nieomylni :)
Ja miałem na myśli dyskusję w tym wątku.... która w zasadzie jest bezprzedmiotowa, bo w 99% zamkniętych wątków ostatni post należy do moderatora, który go zamknął :-)
P.S. Dwa razy zostałem przekonany do ponownego otwarcia ;-)
Tylko będą na mój temat powstawać wątki z żalami :-)
Hydeparkowa to ona była od trzeciego postu w wątku więc ją przeniosłem. Niemniej obiecuję ze jeśli kiedykolwiek zrobię coś z jakimkolwiek Twoim wątkiem to się podpisze :mrgreen:Cytat:
A co do wątku - dlatego dałem na podforum administracyjnym, by w prosty sposób powiadomić wszystkich Moderatorów. A teraz zrobiła się dyskusja Hydeparkowa...
Mój zapas złośliwości (na dziś :twisted:) wyczerpał się... więc jak dziś to już nie ja.
Nie zaprzeczam, doceniam i trzymam za słowo.Cytat:
Hydeparkowa to ona była od trzeciego postu w wątku więc ją przeniosłem. Niemniej obiecuję ze jeśli kiedykolwiek zrobię coś z jakimkolwiek Twoim wątkiem to się podpisze :mrgreen:
Sądzę, że gdyby moderatorzy musieli się ustosunkowywać do każdej, nawet najbardziej idiotycznej wypowiedzi, to nie mieliby czasu na nic innego i cały czas musieliby zajmować się replikami.
Szkoda ich czasu na taką bezproduktywną działalność.
Uczestnicy forum mają prawo do nawet najgłupszych wypowiedzi, ale ingerencja moderatorów IMHO nie zawsze musi być uzasadniana.
Pozdrówka
Zdecydowanie zastrzegam sobie takie właśnie prawo Wątkotwórca chciał tylko podpisu - vide tytuł wątku
Wiec skoro Ty tak twierdzisz to tym bardziej zapytam Ciebie nie zawracajac glowy Hazanowi - dlaczego zamknales watek o zdjeciach z 16-35 zamiast wymoderowac swoje i moje offtopy? Zrobiles to na zlosc? Uwazasz ze watek zostal zalozony niezgodnie z regulaminem? Czy moje foty wg Ciebie byly tak beznadziejne ze watek nadawal sie tylko do skasowania?