Hej,
Fajnie byłoby, gdyby dało się zobaczyć który Moderator dokonał edycji wątku. Przykładowo - wątek jest zamknięty lub doklejony, a użytkownik chciałby przedyskutować kwestię z moderatorem. Do kogo wysyłać wówczas PW, jeśli nie ma podpisu?
Hej,
Fajnie byłoby, gdyby dało się zobaczyć który Moderator dokonał edycji wątku. Przykładowo - wątek jest zamknięty lub doklejony, a użytkownik chciałby przedyskutować kwestię z moderatorem. Do kogo wysyłać wówczas PW, jeśli nie ma podpisu?
Fotograf platoniczny
Z moderatorem się nie dyskutuje tylko pisze skargę do administratora - Hazana na PW.. Polecam przeczytanie regulaminu forum
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Zaraz zaraz, Koledzy - nie wtykajcie pod me palce słów, których nie napisałem. Gdzież to ja proponowałem demokrację czy (a tfu!) głosowanie nad decyzją Moderatora? Ja po prostu chciałem czasami z samym Moderatorem przedyskutować jego motywy. Ponadto - Administratorem forum jest Hazan, Moderatorzy to tylko takie "służby porządkowe", więc z definicji nie są nieomylni![]()
Fotograf platoniczny
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
jeśli chodzi o zamykanie to zamykając wątek staram się napisać ostatni post, że zamykam, bo to i to, itp.
Natomiast jeśli chodzi o doklejanie, to jeszcze nie spotkałem się z zastrzeżeniami do tej akcji i to chyba logiczne, bo temat pozostaje otwarty do dalszej dyskusji, więc trudno o jakieś zastrzeżenia.