Capture One 4 LE za 19 zł....
Cześć,
No niezupełnie ale chcę się z Wami podzielić następującą informacją :
Przedstawiciel firmy Phase One na liście dyskusyjnej potwierdził, iż :
1. darmowa wersja Capture One LE otrzymywana razem z kartami Sandisk III Extreme może być zarejestrowana do 27 marca 2008;
2. posiadacze tej wersji mogą wykonać jeden upgrade np. z wersji 3.77 do 4.0
3. updaty (obsługa nowych aparatów, oraz bug fixes są zawsze darmowe)
Dlaczego za 19 zł zapytacie, ano okazało się że w Media Markt można wymieniać punkty BP na kupony - 1000 pkt = 20 zł Ja akurat "służbowo" nazbierałem ponad 8000 pkt
Więc : 8000 pkt = 160zł, karta CF Sandisk III 2GB po 179 zł brutto = zatem dopłaciłem 19 zł i nie tylko mam kartę ale i Capture One 4 LE (kiedy się pojawi)
Pozdrawiam,
Przerabiam komputer - co zrobić z C1?
Za kilka godzin zabieram się za przekonstruowanie komputera. Zmiany będą polegały na wymianie płyty głównej, dołożeniu twardego dysku oraz przeniesieniu systemu na ten nowy, szybszy dysk. Kolega, który będzie mi te roszady robił, mówi, że nie będzie przeinstalowywał systemu, lecz "przeniesie" go jakimś programem, jak się wyraził "bit po bicie".
W związku z tym istotne pytanie: czy przed przystąpieniem do tej zabawy, powinienem odinstalować C1 i zainstalować po wszystkim?
Jeśli uważacie, że w wyniku tych zmian, istnieje realne ryzyko nieuruchomienia C1 bez konieczności ponownej jego instalacji, to jakoś przeżyję te dodatkowe xx minut. Choć, jak wiadomo: czas to pieniądz ;-)