Może macie coś przećwiczone - plener plażowo-wiślany w Warszawie i okolicach. Spokojnie, bezpiecznie, ładnie ?
Wersja do druku
Może macie coś przećwiczone - plener plażowo-wiślany w Warszawie i okolicach. Spokojnie, bezpiecznie, ładnie ?
Chętnie :-) Przy moście łazienkowskim widziałem spore piaskowe nabrzeża.
Podobno po praskiej stronie, na południu (przy Trakcie Lubelskim) są bardzo fajne piaszczyste plaże, cisza, spokój.
A nawet mogę się dołączyć, jakby plener doszedł do skutu:D
Fajnie, jest już nas kilku. W weekend mnie nie ma, więc może po niedzieli, po południu jakoś?
Po niedzieli to dobry pomysł tylko powiedzcie proszę, o której godzinie.
Dobrze byłoby po 17. Po pierwsze po pracy, no i słońce przed zachodem fajnie świeci. Może wtorek, środa? Oczywiście jeśli będzie pogoda.
Tylko podpowiem ze w poniedzialek zapowiadaja ok 27 stopni i slonecznie z lekkim zachmurzeniem.
Podpisze sie pod sugestia plaz po praskiej stronie z obserwacji - cicho i spokojnie. Do plenerku sie nie dopisuje bo mam inne plany.
Chętnie się dolącze. Każdy dzień oprócz piątku.
Rzeczywiście ładnie dziś świeci. To jak panowie, może jutro? Co do miejsca, to może niech wypowie się ktoś mieszkający tu dłużej? :)
Widzę, że plener plażowy utknął w sezonie ogórkowym... Dalej są jacyś chętni? :-)
Bardzo chętnie się pojawię o ile zostanie ustalony jakiś termin.
Jeśli już byście coś ustalili i jakiś wolny skrawek na tej plaży by się znalazł to też bym się załapał :)
Też chętnie dołączę - tylko kiedy??
Może padnie w końcu jakiś termin? :-) Mi generalnie wszystko jedno, byle po południu. Czy będę w weekend - będę wiedział dziś po pracy. Ale zważywszy na pogodę, to chyba i tak przyszły tydzień. Według prognoz w najbliższym czasie mamy do wyboru niedzielę albo poniedziałek.