Może macie coś przećwiczone - plener plażowo-wiślany w Warszawie i okolicach. Spokojnie, bezpiecznie, ładnie ?
Może macie coś przećwiczone - plener plażowo-wiślany w Warszawie i okolicach. Spokojnie, bezpiecznie, ładnie ?
Chętnie :-) Przy moście łazienkowskim widziałem spore piaskowe nabrzeża.
Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu!
Podobno po praskiej stronie, na południu (przy Trakcie Lubelskim) są bardzo fajne piaszczyste plaże, cisza, spokój.
Fajnie, jest już nas kilku. W weekend mnie nie ma, więc może po niedzieli, po południu jakoś?
Po niedzieli to dobry pomysł tylko powiedzcie proszę, o której godzinie.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Dobrze byłoby po 17. Po pierwsze po pracy, no i słońce przed zachodem fajnie świeci. Może wtorek, środa? Oczywiście jeśli będzie pogoda.
Tylko podpowiem ze w poniedzialek zapowiadaja ok 27 stopni i slonecznie z lekkim zachmurzeniem.
Podpisze sie pod sugestia plaz po praskiej stronie z obserwacji - cicho i spokojnie. Do plenerku sie nie dopisuje bo mam inne plany.
Chętnie się dolącze. Każdy dzień oprócz piątku.
Rzeczywiście ładnie dziś świeci. To jak panowie, może jutro? Co do miejsca, to może niech wypowie się ktoś mieszkający tu dłużej?![]()