Mam możliwość załatwienia wejściówek na teren nieczynnej cegielnie w Markach koło Warszawy(wschodnia strona W-wy). Termin do ustalenia, ale trzeba się śpieszyć, bo niedługo mają ją przerobić na jakąś dyskotekę. Kto się piszę?
Wersja do druku
Mam możliwość załatwienia wejściówek na teren nieczynnej cegielnie w Markach koło Warszawy(wschodnia strona W-wy). Termin do ustalenia, ale trzeba się śpieszyć, bo niedługo mają ją przerobić na jakąś dyskotekę. Kto się piszę?
Ja chętnie :) Ale dopiero pod koniec stycznia. :)
Propozycja ciekawa, jestem chętny, czekam na info.
Oczywiście postaram się nie zawieść swoją obecnością :) wszystko zależy od terminu.
chętnie się pisze, jeśli bierzecie nowicjuszy :oops: /w razie co mogę kogoś zabrać z centrum:mrgreen: /
Najpierw rozmówię się z Panem od wejściówek;) Jak tylko sie dowiem, to wam powiem;)
Też chętnie się dołączę. :grin:
Mungo jakieś nowe wieści w sprawie wejściówek? Trzeba byłoby powoli planować czas na styczeń i luty.
No właśnie... Bardzo przepraszam... To już kolejny plener, który chce zorganizować, a który nie wychodzi... Przepraszam, ale wogóle nie mogę skontaktować się z tym, który miałby załatwiać tam wejściówki. Do tego dochodzą jeszcze szkolne obowiązki z końcem semestru, itd., itd. Koniec mojego tłumaczenia. Poprostu nie potrafię nic organizować. Może jeszcze się uda. Będę próbował się skontaktować.
czy ktos ma foto jak to wyglada?
Mungo zaraz koniec semestru i mam nadzieję, że wrócisz do swoich starań o wejściówki i zorganizujesz plener dla swoich kolegów. Liczę na Ciebie.
Wczoraj obradowaliśmy w Komisariacie i mamy nowe pomysły na plenery ale o tym za kilka dni.
Jak coś, to ja moge dostarczyc modelki (-e) 8-)
Brzmi ciekawie, mów dalej...
Jak bedzie wiadomo cos o plenerze, to ja mam pare atrakcyjnych kolezanek, co uwielbiaja szklo :twisted:
No to chyba musimy poczekać do wiosny bo nam biedactwa zmarzną...zwłaszcza, że idzie na mrozy.
Jakbyś jeszcze znalazł lokalizację na jakiś plener byłoby świetnie.
czy na ta cegielnie trzba miec wejsciowke , ja mam wolny weekend teraz,mialem sie tam w ta niedziele wybrac ale sie upilem ;). jak by co ja byl bym chetny ?
To jest taki połowiczny plac budowy, więc jakby się wiekszą kupą pokazać, bo można by wywieżć w pole strażnika legitkami z forum:p Ciągle nie mogę uzyskać odpowiedzi od Pana, który wejściowki miał zalatiwć.
Drogi Niedźwiedziu! Niestety nie mogę nigdzie znaleźć nazwy ulicy przy której ta cegielnia się znajduje. Jak tylko znajdę, to Ci powiem, a póki co daję namiary w google earth 52°19'2.01"N i 21° 7'0.85"E Pliczek do google earth:
http://download.yousendit.com/CAEF67A52B3644FC
Tak, tak:D To na 100% Fabryczna. Pan się ciągle nie odezwał, ale ja tam strażnika nie widuje..., czyli można się wybrac "na żywioł". Strażnika albo wogóle nie ma, albo siedzi jakiś jeden w budce;)
No to w takim razie o tym samym miejscu myslimy. Kwestia w tym, ze to miejsca bardzo otwarte na wiatr i takie tam inne pogodowe - musimy poczekac na wiosne.
witam ja bym był zainteresowany....
ale mam kika pytań
zastanawiam sie nad zabraniem 2 modelek ....jaka tam jest sceneria
jest prąd....dodatkowe lampy
pozdrawiam
Z prądem to raczej kiepsko. Naturalen oświetlenie rulez;)
Mungo a jakie są szanse na ten plenerek? Jak tak dalej pójdzie to wylądujemy w studio z modelkami.
Pogubiłem się. Mówiliście, że czekamy na wiosnę. A ja próbuję coś w tym czasie załatwić. Ja nie rozumiem tego Pana od wejściówek. Kilka maili wysłanych i zero odzewu. To może na wiosnę na dziko się wbijamy?
Może pan od wejściówek zapomniał hasła do poczty? ;) Najlepiej chyba zadzwonić...
Jeśli wypali to i ja się piszę na to :) Dziś byłem w starym FSO na Żeraniu, i dobrze pogadałem z Panem od ochrony i problemu z wejściem nie było :D
Trzeba było dać wcześniej znać, byłaby większa grupa.
Będziemy sławni:p Mnie ostatnio policja na starówce przyłapała jak chodziłem z aparatem po ciemnych uliczkach - stwierdziła, że "miałem zamiar załatwienia potrzeby fizjologicznej"... Sam się z siebie śmieje już:p Czy oni mnie jakoś specjalnie namierzają?
Ale tak jak suchy pisał - skoro nie ma ogrodzenia, to się wbijamy;) Większą kupą, bo jak wszyscy wiedzą - W kupie siła i kupy nikt nie ruszy!
To był spontan. Zdecydowaliśmy się dopiero w sobotę o godzinie 23:30 gdzie jedziemy. Ale sądze że póki tego nie wyburzą to można będzie spokojnie jeszcze tam pojechac i zrobic taki plener. Miejsce można obejrzec w mojej galerii na CB
http://canon-board.info/showthread.php?t=18063
Co do cegielni, jeśli nie ma żadnego zakazu fotografowania to nie będzie problemu z wejściem na dziko. Natomiast jeśli to jest miejsce że tak to ujmę prywatne, i nie będziemy miec zgody, a pojawi się policja to będzie problem. Już na marysinie przy Alcatelu spotkałem się problemami.
Wiec jak z ta ustawka ??
i ochroniarz **** gdy canonierow kupa:D ja tez bym sie pisał na te cegielnie ale popieram aby poczekac do wiosny
Witam, witam :)
Byłem dzisiaj w obu cegielniach w Markach i gadałem z właścicielami [oklaski]
Doagadałem się i jesteśmy ustawieni na plener w obu tych miejscach [oklaski na stojąco]
Załatwiam jeszcze dziewczyny i wizażystkę [publiczność szaleje, spada confetti]
Proponuję wczesny poranek, 7 kwietnia, sobota. Pasuje?
Mam to jeszcze potwierdzić, żeby nikt poza nami się tam nie kręcił, bo bywa tam telewizja i jakieś tam ;) ... no i trzeba zgrać obie cegielnie z dziewczynami. Ewentualnie ktoś może załatwić jakąś fajną modelkę(-ki), modela???
Oklaski dla tego Pana w żółtym kasku :D
Termin według mnie bardzo dobry, wczesny poranek ? Da się zrobić :)
Wręcz rewelacyjnie się zapowiada plenerek, więc ja się na to piszę :D
Tylko niech ktoś mi powie jak wygląda dojazd w te miejscówki ? Lub czy ktoś będzie przypadkiem jechał przez Przyczółek Grochowski ? :p
Zaj***:D Suchy - jesteś wielki! I te modelki:D mhmm...
To jest wielka sobota??? :lol: OMG to moze wlascicielom nie bedzie sie chcialo tylkow ruszyc, a chca byc jak tam bedziemy ;) Jeszcze to z nimi obgadam, bo fajni z nich ceglarze :mrgreen:
Jak bede jakos tam przejezdzal niedaleko, to cykne fotke i pokaze wam na co macie sie przygotowac :)
Wreszcie jakiś termin w którym nie mam zjazdu na uczelni :) Mam nadzieję, że mi samochód zrobią do tej pory :) Dopiszcie mnie do listy.
Ja wstępnie też sie mogę wybrać:)
architektura plus modelki? troszke wykluczające sie tematy , ale może być:)
Nie wiem jak będzie z modelkami w taki dzień - może będą wolały koszyczki z kiełbasą i jajkami ;) Tak czy inaczej - same miejsca są super :)
Ojj niech dziewczyny nie panikują z tymi koszykami :p
Okej - mam załatwioną wizażystkę, która zrobi to za udostępnienie zdjęć. Pasi? :p
Niestety jedna z modelek uciekła mi do USA właśnie, na nią liczyłem :razz:
Termin - wielka sobota zostaje :)
Nie ma problemu :)
Jedna z modelek uciekła ? A ile ich było ? Mam nadzieję nie tylko ta jedna ;)
Termin jak najbardziej ok. Tylko trzeba będzie jeszcze ogarnąc ten dojazd.
Jak była tylko ta jedna, to wizażystka strzeli makeup suchemu i pojedziemy z tematem :mrgreen:
Spoko spoko.. chciałem dwie dziewczyny na zdjeciach..co by porobic jakies kompozycje - najwyżej nie będą zbyt piękne, ale będą ;) Ktos ma jakies fajne miecze czy cos w tym stylu??
OGŁOSZENIA Fotopasterskie:
1. zgłaszajcie się do mnie na priv, bo niestety ilość miejsc jest ograniczona - bede tu updatowal liste.
2. Nie zrobcie mi kichy przy moich kolezankach - musi byc tak profi jak tylko potrafimy - ktoś zabierze jakieś blendy, czy mam kupić? :)
3. Czy ktoś się czuje na siłach by pomóc technicznie w samych zdjęciach z modelkami? Czy zabierze się ktoś z doświadczeniem w tych klockach?
pozdro All,
Suchy :twisted: