:(
Wersja do druku
1. Stosować interpukcję.
2. Przeczytać instrukcję
3. Przeszukać forum.
4. http://canon-board.info/viewtopic.php?t=1380
A teraz wyobraz sobie ze nie jestes jedyny ktory zadaje bardzo podobne glupie pytanka. Tego typu pytanka pojawiaja sie kilka-kilkanascie razy dziennie. Ile razy osoba posiadajaca wiedze, doswiadczenie ma odpowiadac na tego typu glupie pytanka?Cytat:
Zamieszczone przez chomikaaa
A czy to pytajacy nie powinien NAJPIERW wykazac sie odrobina checi i SAMEMU NAJPIERW poszukac odpowiedzi?
Nie wymagaj odpowiedzi szantazujac kogos brakiem checi - gdy sam wykazujesz brak checi na poszukiwanie odpowiedzi samemu.
"Osoba z doswiadczeniem" naprawde nie ma nieskonczonej ilosci czasu i cierpliwosci by kilkadziesiat razy tygodniowo odpowiadac na te same pytania - dlatego najrozsadniejsza odpowiedz to "poszukaj sam odpowiedzi - wiele razy przed toba ktos zadawal podobone, glupie pytanka" .
Zreszta temat walkowany wielokrotnie na grupach dyskusyjnych... leniuchy vs wiedzacy :?
Leniuchy: "co ci szkodzi odpowiedziec" , wiedzacy: "bo to pytanie sie juz kilkaset razy pojawilo, use the google Luke" :? .
Ciekawe... u mnie w zimie okna w kuchni wogole nie zaparowywuja - moze mam za dobre okna, albo dlatego, ze niczego nie gotuje w zamrazalniku? :mrgreen:Cytat:
Ja już od jakiegoś czasu zauwazylem, że forum przeżywa najazd ludzi, którzy się rejestrują i po chwili wysyłają posta "jaki aparat kupić", "czy XX to dobry aparat", "jak robić fajne fotki"... syndrom p.r.f.c. :) Łatwo to zauważyć porównując daty postów z datami rejestracji z lewej strony. Czy nie dałoby się zrobić czegoś w rodzaju hmm.. "kwarantanny"? Ot np. delikwent po zarejestrowaniu nie może od razu wysyłać postów - dopiero np. po dwóch tygodniach, 10 wejściach na forum i 100 przeczytanych postach...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
"Signal to noise ratio" robi się ostatnio trochę niepokojący...
Nie zapomniałem - wszystko jest w archiwum - i nie wydaje mi się, żebym zaczynał równie głupio jak Ty. Najpierw obserwowałem, odpowiadałem na pytania, czasem coś dorzuciłem do dyskusji (jesli byłem pewien, że wiem co pisze), a pierwszy "samodzielny post" napisałem po dwóch miesiącach obecności na forum. I tak nakazuje netykieta wszelkich grup dyskusyjnych, forum itp.Cytat:
pozatymwydajemisiężejeślibędzieszformułowałp ytaniatakjaktozrobiłeśpowyżej
toitakniewieleosóbbędziemiałoochotęwgryzaćsi wtaknieczytelnienapisanytekst
1. Chomikaaa - jak rozumiem jestes specjalista od homeopatii i wnioskujesz na podstawie postow, ze trzeba sie leczyc? Jakis doktorat z magii homeopatycznej?Cytat:
2. Nie zapomnialem jak zaczynalem ponad 2 dekady temu swoje zainteresowania fotografia. Tyle tylko, ze najpierw przyczytalem niemal wszystkie dostepne w j. polskim ksiazki o fotografii i dopiero pozniej zaczynalem pytac ludzi obeznanych.
3. Jakias dziwna u Ciebie ta lodowka. Ja w kazdym razie okien w zamrazalniku nie trzymam.
4. Za wspolczucia dziekuje, ale takze dobrze pamietam, ze na Twoje pytania na forum mozna znalezc odpowiedzi, wiec po co ciagle mielic to samo w kolo?
chomikaaa - za zyczenia dziekuje i sam zycze spokojnych swiat. Co do reszty to nadal sie nie rozumiemy. Temat 'zaparowywania aparatow' zostal na tym forum solidnie rozwalkowany. End of story. Pozdrawiam P.
Chomikaaa... wez zacznij uzywac chociazby podstaw interpunkcji bo czytac sie ciebie nie da!
Niezrozumiale potoki slow pelne jakichs zarzutow, przechwalek itp.
Nie wiem jak z toba wytrzymuja na tych pozostalych forach ani jak wszyscy chetni radza sobie z czytaniem twoich porad ale szczerze im wspolczuje... ja twoje posty zrozumialem tylko polowicznie ... bo sa po prostu niezrozumiale i nieczytelne :?
Aha... ostrozniej z tekstami typu "wezcie zmiencie leki" :arrow: http://canon-board.info/viewtopic.php?t=5 punkt 5 .
:shock: Q rety... o co tu chodzi :?: :?: - (pytam grzecznie :lol: )Cytat:
Aha...Cytat:
noniewiemjaktyalejasięwtowgryzłemijużzaczwartym razemzrozumiałemoco
chodzipostującemutotylkokwestiazmuszeniasiędoprz ebiciaprzezdługiciągwyrazów
bezznakówprzestanowychduzychliteraniinnychtakichd oskonałarozrywkanadługie
zimowewieczorywesołychświąt :-)
chomikaaa, jeszcze powiedz, że w instrukcji nie jest napisane ile zdjęć wchodzi na kartę.
aby moc rozmawiac z mufloenem musialbym zjezchac 4km pod ziemie aby zrownac sie z jego poziomem a nie mam na to ochoty nie bede tez wam zabieral wiecej czasu i tracil swojego pozwolicie ze sie wypisze dowidzenia
nie musisz, jeszcze jeden taki post i pewnie cie zabanuja :twisted:
A... i do tego czlowiek dobrze wychowany...Cytat:
prosze prosze, co znalazlem w googlu: http://cnc.elektroda.net/viewtopic.php?p=1906
zwlaszcza ostatni post. sa nawet pewne symptomy interpunkcji!
heeej kurde to przeciez moja dziedzina bo ja kilkanascie lat temu programowalem takie zabawki ale byla frajda do dzis pamietam kurde jak to bylo jakos tak chyba g0 ruch absolutny g1 ruch wzgledny g2 luk absolutny g3 luk wzgledny a ile toto mialo control functions wiecej chyba niz canon jeden de es haha a najlepsze bylo jak sie czlowiek pomylil i frezarka leciala gdzies na bok do wylacznikow krancowych to jeszcze pol biedy ale jak wjechala prosto w material to dopiero byly jaja ile sie zawsze nawkurzalo instruktorow no no przypomnialy mi sie dawne czasy tak w ogole to takie pisanie jest w sumie calkiem fajne moze sie przerzuce na dluzsza mete pozdrawiam nara :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Mimo mojego ostrzezenia nadal "kulturka" sie wykazujesz.Cytat:
Tym razem dostales bardziej namacalne ostrzezenie.
Mam nadzieje ze twoje "dowidzenia" jest prawdziwe :roll: .
Btw w ktoryms tam watku marudzilem ze nie da sie dodac ostrzezen... jednak sie da ale troche naokolo :twisted: ... wczesniej byl to po prostu link przy wypowiedzi.