Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: dzis zakupilem A75 prosilbym o kilka spostrzezen na jego tem

chomikaaa
    Guest

Domyślnie dzis zakupilem A75 prosilbym o kilka spostrzezen na jego tem

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

1. Stosować interpukcję.
    2. Przeczytać instrukcję
    3. Przeszukać forum.
    4. http://canon-board.info/viewtopic.php?t=1380
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

chomikaaa
    Guest

Domyślnie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomikaaa
    Widzac jak masz sprzet i zapewne doswiadczenie przy odrobinie checi, napewno jestes w stanie odpowiedziec na te glupie pytanka.
    A teraz wyobraz sobie ze nie jestes jedyny ktory zadaje bardzo podobne glupie pytanka. Tego typu pytanka pojawiaja sie kilka-kilkanascie razy dziennie. Ile razy osoba posiadajaca wiedze, doswiadczenie ma odpowiadac na tego typu glupie pytanka?
    A czy to pytajacy nie powinien NAJPIERW wykazac sie odrobina checi i SAMEMU NAJPIERW poszukac odpowiedzi?
    Nie wymagaj odpowiedzi szantazujac kogos brakiem checi - gdy sam wykazujesz brak checi na poszukiwanie odpowiedzi samemu.
    "Osoba z doswiadczeniem" naprawde nie ma nieskonczonej ilosci czasu i cierpliwosci by kilkadziesiat razy tygodniowo odpowiadac na te same pytania - dlatego najrozsadniejsza odpowiedz to "poszukaj sam odpowiedzi - wiele razy przed toba ktos zadawal podobone, glupie pytanka" .

Zreszta temat walkowany wielokrotnie na grupach dyskusyjnych... leniuchy vs wiedzacy
    Leniuchy: "co ci szkodzi odpowiedziec" , wiedzacy: "bo to pytanie sie juz kilkaset razy pojawilo, use the google Luke" .

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Zjawisko to obserwujemy zarowno w kuchni na oknie zima jak sie cos gotuje w zamrazalniku
    Ciekawe... u mnie w zimie okna w kuchni wogole nie zaparowywuja - moze mam za dobre okna, albo dlatego, ze niczego nie gotuje w zamrazalniku?
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A teraz wyobraz sobie ze nie jestes jedyny ktory zadaje bardzo podobne glupie pytanka. Tego typu pytanka pojawiaja sie kilka-kilkanascie razy dziennie.
    Ja już od jakiegoś czasu zauwazylem, że forum przeżywa najazd ludzi, którzy się rejestrują i po chwili wysyłają posta "jaki aparat kupić", "czy XX to dobry aparat", "jak robić fajne fotki"... syndrom p.r.f.c. Łatwo to zauważyć porównując daty postów z datami rejestracji z lewej strony. Czy nie dałoby się zrobić czegoś w rodzaju hmm.. "kwarantanny"? Ot np. delikwent po zarejestrowaniu nie może od razu wysyłać postów - dopiero np. po dwóch tygodniach, 10 wejściach na forum i 100 przeczytanych postach...

"Signal to noise ratio" robi się ostatnio trochę niepokojący...

chomikaaa
    Guest

Domyślnie

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

zapomnieliscie jak to wy zaczynaliscie
    Nie zapomniałem - wszystko jest w archiwum - i nie wydaje mi się, żebym zaczynał równie głupio jak Ty. Najpierw obserwowałem, odpowiadałem na pytania, czasem coś dorzuciłem do dyskusji (jesli byłem pewien, że wiem co pisze), a pierwszy "samodzielny post" napisałem po dwóch miesiącach obecności na forum. I tak nakazuje netykieta wszelkich grup dyskusyjnych, forum itp.

pozatymwydajemisiężejeślibędzieszformułowałp ytaniatakjaktozrobiłeśpowyżej
    toitakniewieleosóbbędziemiałoochotęwgryzaćsi wtaknieczytelnienapisanytekst

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

pszczola i muflon no comment radze zmienic leki czas najwyzszy
    zapomnieliscie jak to wy zaczynaliscie

[ Dodano: 23-12-2004 ]
    do pszczoly okna zaparowuja w zamrazalniku masz ten sam efet co z parowaniem sprzetu tylko w innej skali niestety nie jestes w stanei tego pojac i zrozumiec co mam na mysli moge ci tylko wspolczuc
    1. Chomikaaa - jak rozumiem jestes specjalista od homeopatii i wnioskujesz na podstawie postow, ze trzeba sie leczyc? Jakis doktorat z magii homeopatycznej?

2. Nie zapomnialem jak zaczynalem ponad 2 dekady temu swoje zainteresowania fotografia. Tyle tylko, ze najpierw przyczytalem niemal wszystkie dostepne w j. polskim ksiazki o fotografii i dopiero pozniej zaczynalem pytac ludzi obeznanych.

3. Jakias dziwna u Ciebie ta lodowka. Ja w kazdym razie okien w zamrazalniku nie trzymam.

4. Za wspolczucia dziekuje, ale takze dobrze pamietam, ze na Twoje pytania na forum mozna znalezc odpowiedzi, wiec po co ciagle mielic to samo w kolo?
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

chomikaaa
    Guest

Domyślnie

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów