Pytanie do forumowiczów z W-wy - poradźcie prosze: co to za most z takim fajnym graffitti?
http://www.annaskura.com/xarczewski_most.html
Wersja do druku
Pytanie do forumowiczów z W-wy - poradźcie prosze: co to za most z takim fajnym graffitti?
http://www.annaskura.com/xarczewski_most.html
O! Most to nie wiem, ale Ankę znam :mrgreen: Osobiście 8-)
Przyznacie, że "grafitti" fajnie :lol:
Farciarz... :D
Ale tym razem chodzi mi wyłącznie o most... A może to nie w WAW?
Mogę zapytać :-D Jak Ci bardzo zależy. W zamian oczywiście za obmacanie 100-400 :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jerry99
Raczej WAW ale cos nie moge skojarzyc. Email ci sie Jerry zepsol ze sam nie mozesz emailem spytac fotografa albo modelki? :roll: .
Zielony a ty pare przystankow ode mnie mieszkasz i wstydzisz sie poprosic o macanie 100-400? :p
Soryy że się wtrącę, ale wydaje mi się że na jednym ze zdjęć jest most kolejowy, albo gdański - podklady wyglądają jak by były ułożone na nich szyny. Natomiast betonowe sciany sugerowałyby Łazienkowski albo Toruński
Jerry99, daj jeszcze troche czasu bo się buziak nie odzywa. Komóra tyż milczy. Może ma jakieś egzamy na studiach. Jak się dowiem to dam znać.
Macanie mam obiecane :-D Tzn twojego szkła :mrgreen:
A Vitez ty się nie martw ;)
Znajdę czas to zjawię się rzucić okiem w 70-200/2.8 IS :mrgreen:
Kup może najpierw tą "jedynkę" to przy okazji i to wymacam :grin:
Zakup jedynki odlozony co najmniej do lutego. Ciekawia mnie jesienne nowosci Canona i nie tylko, a i finansowo korzystniej wtedy mi bedzie.Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
To jest na 100% trasa AK, czyli Torunski.. bywam tam czasami przy okazji spacerow z psem lub wycieczek na ptaszki ;-) od strony zachodniej... nawet jest tam niezly podjazd
Nie wiem czy mówicie o tym samym moście, ale sesja o którą pyta Jerry99 odbyła się pod mostem Grota Roweckiego - cokolwiek to znaczy ;)
Ta sesja drodzy Panowie odbyła się według mnie pod trasą siekierkowską, gdzieś mniej wiecej bliżej mostu, obok bazyliki oo Pijarów.
Oakgallow
tak (wbrew pozorom) mowimy o tym samym moscie ;-) Trasa AK, zwana tez trasa Torunska, (na dalszym odcinku) Most Grota Roweckiego
No skoro to wiadomość od autora, to sie nie kłócę.
Ale pod Trasą Siekierkowską też są fajne malunki. Zresztą dosyć częscto odbywają się tam jakies sesje, co skutkuje znacznym spowolnieniem ruchu (to jeśli pod estakadami po stronie mokotowa), a przy Pijarach jest bardzo spokojnie i nikomu sie nie przeszkadza.
Oakhallow
Ja dostałem info od źródła, czyli od Anki, czyli temat w zasadzie zamknięty.
@Jerry99: na macanie 100-400 się umówię w innym terminie. Temat nie śpieszy.
Pozdro!
PS. Anka się pyta, co dostanie za to cenne info? Co mam jej odpisać...tzn co zaproponować :mrgreen: :-D
Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Ze ja zabierzesz na macanie teleobiektywow? ;) :mrgreen: