Pytanie do forumowiczów z W-wy - poradźcie prosze: co to za most z takim fajnym graffitti?
http://www.annaskura.com/xarczewski_most.html
Pytanie do forumowiczów z W-wy - poradźcie prosze: co to za most z takim fajnym graffitti?
http://www.annaskura.com/xarczewski_most.html
O! Most to nie wiem, ale Ankę znamOsobiście
![]()
Przyznacie, że "grafitti" fajnie![]()
Farciarz...
Ale tym razem chodzi mi wyłącznie o most... A może to nie w WAW?
Mogę zapytać :-D Jak Ci bardzo zależy. W zamian oczywiście za obmacanie 100-400Zamieszczone przez Jerry99
![]()
Raczej WAW ale cos nie moge skojarzyc. Email ci sie Jerry zepsol ze sam nie mozesz emailem spytac fotografa albo modelki?.
Zielony a ty pare przystankow ode mnie mieszkasz i wstydzisz sie poprosic o macanie 100-400?![]()
Soryy że się wtrącę, ale wydaje mi się że na jednym ze zdjęć jest most kolejowy, albo gdański - podklady wyglądają jak by były ułożone na nich szyny. Natomiast betonowe sciany sugerowałyby Łazienkowski albo Toruński
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Jerry99, daj jeszcze troche czasu bo się buziak nie odzywa. Komóra tyż milczy. Może ma jakieś egzamy na studiach. Jak się dowiem to dam znać.
Macanie mam obiecane :-D Tzn twojego szkła
A Vitez ty się nie martw
Znajdę czas to zjawię się rzucić okiem w 70-200/2.8 IS
Kup może najpierw tą "jedynkę" to przy okazji i to wymacam :grin:
Zakup jedynki odlozony co najmniej do lutego. Ciekawia mnie jesienne nowosci Canona i nie tylko, a i finansowo korzystniej wtedy mi bedzie.Zamieszczone przez Zielony
To jest na 100% trasa AK, czyli Torunski.. bywam tam czasami przy okazji spacerow z psem lub wycieczek na ptaszki ;-) od strony zachodniej... nawet jest tam niezly podjazd
Nie wiem czy mówicie o tym samym moście, ale sesja o którą pyta Jerry99 odbyła się pod mostem Grota Roweckiego - cokolwiek to znaczy![]()