Wydaje mi sie że będzie co fotografować :)
Nie udało mi się jeszcze dotrzeć do dostępności imprezy
Dodam że targi są w Warszawie w Blue City
Tu jedna stronka , a tu druga stronka.
Wydaje mi sie że będzie co fotografować :)
Nie udało mi się jeszcze dotrzeć do dostępności imprezy
Dodam że targi są w Warszawie w Blue City
Tu jedna stronka , a tu druga stronka.
Jak w Blue City to wjazd za free + wściekłe korki w okolicach+ rozjechana cała zielen dookoła no i milion ludzi wewnatrz :( Więc pojade dzień wcześniej np: do ???? jeszcze nie wiem ale wróce dzień po :)
Też mnie to przeraża ale na szczęście mam ok. 1000 metrów do Blue City więc czemu nie?:-DCytat:
Zamieszczone przez Theoo
Ja też nie mam daleko dlatego spadaaaaaam :)Cytat:
Zamieszczone przez stratus
Nie wiem skąd pogląd, że jak w blue city to za free???Cytat:
Zamieszczone przez Theoo
Ja na razie nie widziełem tam jeszcze imprezy targowej ani wystawowej za free. Nie spodziewacie się chyba, że to będzie na terenie centrum handlowego. Na bodajże 3 poziomie Murtor ma swoją hale wystawienniczą i tam się odbywają tego typu imprezy. Wjazd zawsze, mniej lub wiecej płatny. A przez to i tłumów nie ma.
Zieleni i tak dookoła jak na lekarstwo...
Oakhallow
Ze za free - myslę ze tak - Bo jes to SHOW ROOM. Do tego jest tylko galeria handlowa a nie miejsce stricte targowe. Inaczej by zrobili albo Pekinie albo na Torwarze. Tym bardzie ze sa nastawione na klienta końcowego czyli na młodą parę a nie na salon mody slubnej. A co do zieleni faktycznie. Mało jej tam w okolicach.Przez gamoni z .........Cytat:
Zamieszczone przez Oakhallow
Może to głupie pytanie, ale jak z możliwością fotografowania? Jeśli będzie to w centrum handlowym, to "Prosze pokazać zezwolenie na fotografowanie. Nie ma? To Panu dziękujemy". Czy może w przypadku takich imprez jest zawieszony zakaz fotografowania? Jeśli ktoś (amator) przyjdzie z troche lepszym sprzętem niż "małpka" to czy mogą (będą?) sie przyczepiać?
Tutaj to jedynie dywagacje a nie odpowiedz znajdziesz.Cytat:
Zamieszczone przez ser
Oficjalna odpowiedz dostaniesz tylko od organizatorow. Masz w pierwszym poscie podane dwa linki, pod tymi linkami znajdziesz "kontakt" - tam smialo pisz/dzwon.
Jak byla wystawa kotow w tym samym miejscu to mozna bylo bezproblemowo focic dowolnym sprzetem.
Może się nawet wybiorę, hmmm...
Pewnie będzie na co popatrzeć :-D
Kto się planuje być??
Chetnie bym pojechal ale nie mam tele zadnego:cry: