Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: [Warszawa] Targi ślubne oraz bielizny i pończosznictwa 18-19 marca

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie [Warszawa] Targi ślubne oraz bielizny i pończosznictwa 18-19 marca

Wydaje mi sie że będzie co fotografować
    Nie udało mi się jeszcze dotrzeć do dostępności imprezy
    Dodam że targi są w Warszawie w Blue City
    Tu jedna stronka , a tu druga stronka.
    Ostatnio edytowane przez stratus ; 03-03-2006 o 13:40

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak w Blue City to wjazd za free + wściekłe korki w okolicach+ rozjechana cała zielen dookoła no i milion ludzi wewnatrz Więc pojade dzień wcześniej np: do ???? jeszcze nie wiem ale wróce dzień po
    MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Theoo
    Jak w Blue City to wjazd za free + wściekłe korki w okolicach+ rozjechana cała zielen dookoła no i milion ludzi wewnatrz Więc pojade dzień wcześniej np: do ???? jeszcze nie wiem ale wróce dzień po
    Też mnie to przeraża ale na szczęście mam ok. 1000 metrów do Blue City więc czemu nie?:-D

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stratus
    Też mnie to przeraża ale na szczęście mam ok. 1000 metrów do Blue City więc czemu nie?:-D
    Ja też nie mam daleko dlatego spadaaaaaam

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Theoo
    Jak w Blue City to wjazd za free + wściekłe korki w okolicach+ rozjechana cała zielen dookoła no i milion ludzi wewnatrz
    Nie wiem skąd pogląd, że jak w blue city to za free???
    Ja na razie nie widziełem tam jeszcze imprezy targowej ani wystawowej za free. Nie spodziewacie się chyba, że to będzie na terenie centrum handlowego. Na bodajże 3 poziomie Murtor ma swoją hale wystawienniczą i tam się odbywają tego typu imprezy. Wjazd zawsze, mniej lub wiecej płatny. A przez to i tłumów nie ma.
    Zieleni i tak dookoła jak na lekarstwo...

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow
    Nie wiem skąd pogląd, że jak w blue city to za free???
    Ja na razie nie widziełem tam jeszcze imprezy targowej ani wystawowej za free. Nie spodziewacie się chyba, że to będzie na terenie centrum handlowego. Na bodajże 3 poziomie Murtor ma swoją hale wystawienniczą i tam się odbywają tego typu imprezy. Wjazd zawsze, mniej lub wiecej płatny. A przez to i tłumów nie ma.
    Zieleni i tak dookoła jak na lekarstwo...

Oakhallow
    Ze za free - myslę ze tak - Bo jes to SHOW ROOM. Do tego jest tylko galeria handlowa a nie miejsce stricte targowe. Inaczej by zrobili albo Pekinie albo na Torwarze. Tym bardzie ze sa nastawione na klienta końcowego czyli na młodą parę a nie na salon mody slubnej. A co do zieleni faktycznie. Mało jej tam w okolicach.Przez gamoni z .........
    Ostatnio edytowane przez Theoo ; 03-03-2006 o 17:45

Dopiero zaczyna Awatar ser
    Miasto
    Tokio, Japonia

Domyślnie

Może to głupie pytanie, ale jak z możliwością fotografowania? Jeśli będzie to w centrum handlowym, to "Prosze pokazać zezwolenie na fotografowanie. Nie ma? To Panu dziękujemy". Czy może w przypadku takich imprez jest zawieszony zakaz fotografowania? Jeśli ktoś (amator) przyjdzie z troche lepszym sprzętem niż "małpka" to czy mogą (będą?) sie przyczepiać?

Z powazaniem
    Ser

40D + 350D+grip + EF 16-35 F2.8L + EF 24-105 F4L IS USM + EF 70-200 F4L IS USM + EF 75-300 F4-5.6 III USM + 580EX + Buffalo DirectStation Pocket + 3xLens Protector Marumi + PLC Marumi

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ser
    Może to głupie pytanie, ale jak z możliwością fotografowania?
    Tutaj to jedynie dywagacje a nie odpowiedz znajdziesz.

Oficjalna odpowiedz dostaniesz tylko od organizatorow. Masz w pierwszym poscie podane dwa linki, pod tymi linkami znajdziesz "kontakt" - tam smialo pisz/dzwon.

Jak byla wystawa kotow w tym samym miejscu to mozna bylo bezproblemowo focic dowolnym sprzetem.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Może się nawet wybiorę, hmmm...
    Pewnie będzie na co popatrzeć :-D
    Kto się planuje być??

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Chetnie bym pojechal ale nie mam tele zadnego