http://www.tvnwarszawa.pl/informacje...sz,397542.html
Wersja do druku
W obecnej chwili focenie jest sportem wręcz narodowym, a takie obostrzenia są mocno nie na czasie. Aczkolwiek pamiętam jak trzeba było mieć pozwolenie od biskupa/ministra* (niepotrzebne skreślić) i bawiłem się z cieciami/kościelnymi* w ciuciubabkę :roll:
BRAVO dla osób odpowiedzialnych - ich miejsce jest w lamusie.
Jakie BRAVO, zwykli partacze z tych organizatorów. W każdym telefonie jest taki aparat - nikogo nie powinni wpuścić.
iPhone 4s ma chyba 8 mpix. Wraca nowe. :-) Czyli z C450D nie można bo "profesjonalnie wygląda" ale już G12 to kompakt :mrgreen:
EDIT: Ciekawe czy panowie bramkarze znają wszystkie marki i ile każdy z aparatów ma pikseli :-)
Tak pilnowali, że pół godziny spóźnili fajerwerki. A bajzlu narobili na pół miasta. Nawet nie chcę myśleć co to będzie się działo od początku czerwca.
Może do tego czasu Europa całkiem zbankrutuje i żadnych mistrzostw nie będzie :mrgreen::-D
W czerwcu wybieram się na mecz na Stadion Narodowy.
Chcę zabrać ze sobą lustrzankę z długim obiektywem.
No właśnie czy są w tej kwestii okreslone przepisy UEFA.
Mało było problemów z ustawą refundacyjną? Mało problemów z "ACTA"? W sobotę akcja przeciwko drogiemu paliwu. Teraz szykują się demonstracje użytkowników cyfrówek ;).
No nie ma to jak mieć niezły PR na własne życzenie.
normalnie ręce same składają się do oklasków:D ...a tak na poważnie to chyba boją się, że gdyby coś nie wyszło to każdy będzie miał dowód ich niegospodarności w kieszeni, i tak mieli gacie pełne bo nie wiadomo czy całe to dzisiejsze zamieszanie w ogóle by się odbyło:/