Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
W obecnej chwili focenie jest sportem wręcz narodowym, a takie obostrzenia są mocno nie na czasie. Aczkolwiek pamiętam jak trzeba było mieć pozwolenie od biskupa/ministra* (niepotrzebne skreślić) i bawiłem się z cieciami/kościelnymi* w ciuciubabkę
BRAVO dla osób odpowiedzialnych - ich miejsce jest w lamusie.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Jakie BRAVO, zwykli partacze z tych organizatorów. W każdym telefonie jest taki aparat - nikogo nie powinni wpuścić.
iPhone 4s ma chyba 8 mpix. Wraca nowe. :-) Czyli z C450D nie można bo "profesjonalnie wygląda" ale już G12 to kompakt
EDIT: Ciekawe czy panowie bramkarze znają wszystkie marki i ile każdy z aparatów ma pikseli :-)
Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 29-01-2012 o 20:34
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Tak pilnowali, że pół godziny spóźnili fajerwerki. A bajzlu narobili na pół miasta. Nawet nie chcę myśleć co to będzie się działo od początku czerwca.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Może do tego czasu Europa całkiem zbankrutuje i żadnych mistrzostw nie będzie:-D
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
W czerwcu wybieram się na mecz na Stadion Narodowy.
Chcę zabrać ze sobą lustrzankę z długim obiektywem.
No właśnie czy są w tej kwestii okreslone przepisy UEFA.
6d mkII
Mało było problemów z ustawą refundacyjną? Mało problemów z "ACTA"? W sobotę akcja przeciwko drogiemu paliwu. Teraz szykują się demonstracje użytkowników cyfrówek.
No nie ma to jak mieć niezły PR na własne życzenie.
normalnie ręce same składają się do oklasków...a tak na poważnie to chyba boją się, że gdyby coś nie wyszło to każdy będzie miał dowód ich niegospodarności w kieszeni, i tak mieli gacie pełne bo nie wiadomo czy całe to dzisiejsze zamieszanie w ogóle by się odbyło:/
Canon EOS 60D | EF-S 17-55 mm f/2,8 IS USM | EF-S 60 mm f/2,8 macro USM | EF 35-135 mm f/4-5,6 USM | EF 70-300 f/4-5,6 IS USM