Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam:confused:
Wersja do druku
Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam:confused:
Pewnie mama ganiala aby sie jezykow uczyc ... a teraz sie jest "nieszczesliwym" bo ani me ani be po angielsku, niemiecku :|Cytat:
Zamieszczone przez waldsurf
Niemiecki to język zaborców ma prawo czuć do niego wstręt i to go w zupełności usprawiedliwia że go nie zna. :neutral:Cytat:
Zamieszczone przez AGO
To dobrze że nie jest polskim Niemcem który zapomniał mowy ojczystej... jak coponiektórzy...
http://lech.biezanow.net/instrukcje/instruk.html
na tej stronce masz do sciagniecia instrukcja jest w pdf :)
Ja mam ładną istrukcję jak chcesz to napisz do mnie klekot9@interia.pl to ci prześlę.
wrzuc ja na serwerek i podaj linka... ja mam ale mam tylko ksiazeczke... jakbym mial jak przeslac, to bez problemu, ale skanowac mi sie nie chce :-/
cze
Tez mam instrukcje polskie w pdf-ie do 350D i do 400D po około 42MB. Tylko poradźcie na jaki serwerek to wrzucać? a może Canon Board ma jakiś serwer fTP z możliwością uploadu?
hej