Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam![]()
Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam![]()
Are you brave enough?
Pewnie mama ganiala aby sie jezykow uczyc ... a teraz sie jest "nieszczesliwym" bo ani me ani be po angielsku, niemieckuZamieszczone przez waldsurf
![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Niemiecki to język zaborców ma prawo czuć do niego wstręt i to go w zupełności usprawiedliwia że go nie zna. :neutral:Zamieszczone przez AGO
To dobrze że nie jest polskim Niemcem który zapomniał mowy ojczystej... jak coponiektórzy...
Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia
http://lech.biezanow.net/instrukcje/instruk.html
na tej stronce masz do sciagniecia instrukcja jest w pdf![]()
Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII
Ja mam ładną istrukcję jak chcesz to napisz do mnie klekot9@interia.pl to ci prześlę.
wrzuc ja na serwerek i podaj linka... ja mam ale mam tylko ksiazeczke... jakbym mial jak przeslac, to bez problemu, ale skanowac mi sie nie chce :-/
EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:
cze
Tez mam instrukcje polskie w pdf-ie do 350D i do 400D po około 42MB. Tylko poradźcie na jaki serwerek to wrzucać? a może Canon Board ma jakiś serwer fTP z możliwością uploadu?
hej