Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: instrukcja eos 350d

waldsurf
    Guest

Domyślnie instrukcja eos 350d

Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam

Bywalec Awatar GaGacek
    Miasto
    Kraków
    Are you brave enough?

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez waldsurf
    Witam wszystkich stałem się nieszczęśliwym posiadaczem EOS 350D bo bez polskiej instrukcji obsługi może ktoś byłby w stanie mi pomóc. Pozdrawiam
    Pewnie mama ganiala aby sie jezykow uczyc ... a teraz sie jest "nieszczesliwym" bo ani me ani be po angielsku, niemiecku
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Rumcajs
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AGO
    Pewnie mama ganiala aby sie jezykow uczyc ... a teraz sie jest "nieszczesliwym" bo ani me ani be po angielsku, niemiecku
    Niemiecki to język zaborców ma prawo czuć do niego wstręt i to go w zupełności usprawiedliwia że go nie zna. :neutral:

Domyślnie

To dobrze że nie jest polskim Niemcem który zapomniał mowy ojczystej... jak coponiektórzy...
    Aparat, lampa i jeszcze troche innego badziewia

Coś już napisał Awatar ep09gregory
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

http://lech.biezanow.net/instrukcje/instruk.html

na tej stronce masz do sciagniecia instrukcja jest w pdf
    Canonik 50D +24-105 L+70-200 L F4+430 EXII

klekot
    Guest

Domyślnie

Ja mam ładną istrukcję jak chcesz to napisz do mnie klekot9@interia.pl to ci prześlę.

klekot
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klekot Zobacz posta
    Ja mam ładną istrukcję jak chcesz to napisz do mnie klekot9@interia.pl to ci prześlę.
    Moja instrukcja jest w pdf i zajmuje bardzo dużo miejsca. Niestety nie da się jej przesłać pocztą ani skompresować. Może ma ktoś jakiś pomysł jak można ją komuś przesłać ?

Bywalec Awatar viTo
    Miasto
    Kędzierzyn - Koźle

Domyślnie

wrzuc ja na serwerek i podaj linka... ja mam ale mam tylko ksiazeczke... jakbym mial jak przeslac, to bez problemu, ale skanowac mi sie nie chce :-/
    EOS 350D + KIT + Tamron AF 28-105/4,0-5,6 + Tamron AF 70-300/4,0-5,6 LD Macro 1:2 + GOODRAM 1GB x80 + Sandisk Ultra II 1GB +PRETEC 4GB 233x + statyw + torba no i Plecak na rowerek :razz:
    Nic, tylko focic, focic i jeszcze raz focic... :rolleyes:

matiax
    Guest

Domyślnie

cze

Tez mam instrukcje polskie w pdf-ie do 350D i do 400D po około 42MB. Tylko poradźcie na jaki serwerek to wrzucać? a może Canon Board ma jakiś serwer fTP z możliwością uploadu?

hej

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów