Pierwsze portrety z 85mm1.8
Poprosze o opinie.
1.
2.
3.
4.
Wersja do druku
Pierwsze portrety z 85mm1.8
Poprosze o opinie.
1.
2.
3.
4.
1 i 2.
Mi w oczy rzucają się białe buty, a powinna chyba twarz :)
Jak dla mnie generalnie pozytywnie odbierane foty. Zwłaszcza podoba ni się 3.
Co do 1. i 2. to chyba trochę nie trafione światło było w ten dzień (mało jaskrawości i kontrastu w tle) no i nie wiem gdzie się podział mój ulubiony jesienny kolor, czyli żółty- całe tło jest w pomarańczach i czerwieniach.
Przerazajace te biale buty:) Niestety nic zrobic nie moglam. Ale lzy mialam w oczach jak je ujrzalam:)
Patyn - dla mnie takie kolory maja magie, uwielbiam wlasnie czerwona jesien, taka pozna, ale doceniam tez twoje gusta wiec specjalnie dla ciebie troszke zieleni, lepiej?:)
Mogłaś... robić kadry bez tych butów (plan amerykański i ciaśniej, w pozie siedzącej ciachnięcie nad łydką też źle nie wygląda). No chyba że to płatna sesja i klientka w wymogach podała, że musi mieć zdjęcia w tych butach? A jak nie, to dobór kadrów do fotografowanego obiektu (jak i kadrów prezentowanych publicznie) to już tylko i wyłącznie Twoja odpowiedzialność.
ostatnie najlepsze, najnaturalniejsze! to, co zrobiłaś z kolorem na pierwszych 2 fotkach wygląda delikatnie mówiąc strasznie. kadry w sepii w ogóle mi nie podchodzą