1 i 2.
Mi w oczy rzucają się białe buty, a powinna chyba twarz![]()
Pentaxian
Jak dla mnie generalnie pozytywnie odbierane foty. Zwłaszcza podoba ni się 3.
Co do 1. i 2. to chyba trochę nie trafione światło było w ten dzień (mało jaskrawości i kontrastu w tle) no i nie wiem gdzie się podział mój ulubiony jesienny kolor, czyli żółty- całe tło jest w pomarańczach i czerwieniach.
Przerazajace te biale butyNiestety nic zrobic nie moglam. Ale lzy mialam w oczach jak je ujrzalam
Patyn - dla mnie takie kolory maja magie, uwielbiam wlasnie czerwona jesien, taka pozna, ale doceniam tez twoje gusta wiec specjalnie dla ciebie troszke zieleni, lepiej?
Mogłaś... robić kadry bez tych butów (plan amerykański i ciaśniej, w pozie siedzącej ciachnięcie nad łydką też źle nie wygląda). No chyba że to płatna sesja i klientka w wymogach podała, że musi mieć zdjęcia w tych butach? A jak nie, to dobór kadrów do fotografowanego obiektu (jak i kadrów prezentowanych publicznie) to już tylko i wyłącznie Twoja odpowiedzialność.
ostatnie najlepsze, najnaturalniejsze! to, co zrobiłaś z kolorem na pierwszych 2 fotkach wygląda delikatnie mówiąc strasznie. kadry w sepii w ogóle mi nie podchodzą
Brak mi światła ...