co jest wasza domena w fotografi, czy odrazu dokonaliscie jej wyboru czy przyszlo to z czasem? skupiacie sie generalnie na jednym temacie np. portret czy moze pstrykacie wszystko dookola co was urzeka?
Wersja do druku
co jest wasza domena w fotografi, czy odrazu dokonaliscie jej wyboru czy przyszlo to z czasem? skupiacie sie generalnie na jednym temacie np. portret czy moze pstrykacie wszystko dookola co was urzeka?
Pstrykalem dookola wszystko co popadnie, dalej tak jeszcze czasem robie.
Ale skupiam sie na portrecie, bo lubie :)
A co jest Twoja domena?
Witam
Próbowałem wszystkiego ptaki , ludzi i inne ale wyszło po pewnym czasie ze w miarę dobrze mi idzie sport i naprawdę to lubię choć 12kg na plecach i po parę km marszu dziennie w deszczu i błocie na rajdzie daje mi popalić.
Z zazdrością spoglądam na kolegów prace szczególnie portrety ja tez bym tak chciał ale kaprawego oka się już nie naprawi ;)
Pozdrawiam Darek
ja tez generalnie pstrykam wszystko dookola acz czuje ze kreci mnie portret i krajobraz
Żużel i rajdy samochodowe :)
To moje koronne dyscypliny :D
Czasem jakieś wyjście w teren, ale to samemu :)
próbowałem reporterki/dokumentu/portretów/koncepcyjnej
i obecnie czuję że spełniam się w fotografii ślubnej oraz sportach rowerowych (DH)
Przyszlo z czasem, na poczatku zwykle zdjecia dokumentujace wystapy tancerek + filmy zeby bylo mozna przesledzic co jest robione dobrze a co zle, a teraz dalej zdjecia tanca tylko ze juz mniej dokumentalnie a bardziej na luzie.
gringo, i ty masz 17 lat?:)
Ja bawie sie przede wszystkim w krajobraz oraz fotografie ludzi. Reszta mnie nie interesuje :)
Skupiam się na tym z czego kasiorka jest ... a prywatnie wszystko co wydaje mi się ładne i nie ucieka za szybko
oj 997 nie musi swiadczyc o wieku...
jak na razie próbowałam reporterki zarówno sportowej, koncertowej jak i slubnej, portretów, krajobrazu i makro... i chyba w portrecie i reporterce czuję się najlepiej