co jest wasza domena w fotografi, czy odrazu dokonaliscie jej wyboru czy przyszlo to z czasem? skupiacie sie generalnie na jednym temacie np. portret czy moze pstrykacie wszystko dookola co was urzeka?
co jest wasza domena w fotografi, czy odrazu dokonaliscie jej wyboru czy przyszlo to z czasem? skupiacie sie generalnie na jednym temacie np. portret czy moze pstrykacie wszystko dookola co was urzeka?
Witam
Próbowałem wszystkiego ptaki , ludzi i inne ale wyszło po pewnym czasie ze w miarę dobrze mi idzie sport i naprawdę to lubię choć 12kg na plecach i po parę km marszu dziennie w deszczu i błocie na rajdzie daje mi popalić.
Z zazdrością spoglądam na kolegów prace szczególnie portrety ja tez bym tak chciał ale kaprawego oka się już nie naprawi
Pozdrawiam Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
ja tez generalnie pstrykam wszystko dookola acz czuje ze kreci mnie portret i krajobraz
Żużel i rajdy samochodowe
To moje koronne dyscypliny
Czasem jakieś wyjście w teren, ale to samemu![]()
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
próbowałem reporterki/dokumentu/portretów/koncepcyjnej
i obecnie czuję że spełniam się w fotografii ślubnej oraz sportach rowerowych (DH)
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.
Przyszlo z czasem, na poczatku zwykle zdjecia dokumentujace wystapy tancerek + filmy zeby bylo mozna przesledzic co jest robione dobrze a co zle, a teraz dalej zdjecia tanca tylko ze juz mniej dokumentalnie a bardziej na luzie.
gringo, i ty masz 17 lat?
Ja bawie sie przede wszystkim w krajobraz oraz fotografie ludzi. Reszta mnie nie interesuje![]()
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
Skupiam się na tym z czego kasiorka jest ... a prywatnie wszystko co wydaje mi się ładne i nie ucieka za szybko
------------------
Canon-Foto-Klub
------------------
Sleeping in Light
------------------
It takes love over gold and mind over matter ...
oj 997 nie musi swiadczyc o wieku...
jak na razie próbowałam reporterki zarówno sportowej, koncertowej jak i slubnej, portretów, krajobrazu i makro... i chyba w portrecie i reporterce czuję się najlepiej