Odrazu apel maly - mile widziane wszelkie konstruktywne komentarze z ktorym moglbym podyskutowac ;]
Zaczne od czegos swiezego :
Koncert String Connection - Łódź - Klub Wytwornia 26.02.2009
Czyli "dinozaury" na scenie ;]
1.
2.
3.
4.
Wersja do druku
Odrazu apel maly - mile widziane wszelkie konstruktywne komentarze z ktorym moglbym podyskutowac ;]
Zaczne od czegos swiezego :
Koncert String Connection - Łódź - Klub Wytwornia 26.02.2009
Czyli "dinozaury" na scenie ;]
1.
2.
3.
4.
wybacz, ale nic konstruktywnego nie potrafie napisac. powiem tylko ze mi się strasznie podoba i nie moge Ci nic zarzucic. ostre, bez ziarna (dobre odszumianie, czy dobre iso w body + jasne szklo, jesli tak to jakie?), ładne kadry, super kolorystyka i GO..
moze micles sie przyczepi do poucinanych łokci na 1 i 2, ale to wcale nie psuje odbioru zdjecia, reguły są po to zeby je łamac, o ile wychodzi to na + dla zdjecia, wow!
btw - przejrzalem Twoja stronke.. ta dziewczynak wsrod trzcin.. super:)
Co do sprzetu , bo fakt moze komus sie przyda info , 5d + 85 i 135 , iso 800 , wiec odszumianie nie bylo specjalnie potrzebne biorac pod uwage skalownie do 800-1200px na dluzszym boku.
Co do drobnych "ciec" czesci ciala ;] , fakt pilnuje , a w zasadzie staram sie , bo jednak stalka do nie zoom i pomimo malej ruchliwosci dziadkow ;] , zgranie wszystkiego to troche zabawy. Kadrowanie szerzej/weziej sprowadza sie do gibania przod tyl bo na kleczkach ciezko sie przemiszczac :D
a no i pewnie beda i gorsze zdjecia wiec bedzie o czym pisac ;]
dzieki za odpowiedz:) a co do tych 'cięć' to juz tak na sile napisalem, zazdroszcze zdjec, zwlaszcza tych kolorowych.
10-lecie kabaretu Moralnego Niepokoju - Filharmonia Łódzka
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ja tam widzę, Ani Mru-mru, no ale ja to truskawki cukrem posypuję..:roll::lol:
#6 wyglada jak kadr ze skeczu "randka w ciemno", #8 "brzuchomówca" czy jakoś tak:mrgreen: #10 "Smok" mój ulubiony, niestety jest tylko jedno dobre wykonanie..;-)
Generalnie zdjęcia mi się podobają i to wcale nie przez sympatię do tego kabaretu..:p
Pozdrawiam
ha! też byłem na String Connection :D tylko ze w Gdańsku. Fotki z koncertu fajne, podoba mi się zdjęcie Dębskiego. Na 1-ce brakuje kawałka gitary, ale to już w sumie czepianie się.
Nuda i tandeta z koncertu bardzo dobra. Podobają mi się zarówno kadry jak i treść