Witam forumowiczów.
To jest Rezerwat Ścisły Białowieskiego Parku Narodowego. Śnieg jest z zeszłego roku, ale mimo wszystko ciekaw jestem Waszych opinii. Tym bardziej, że pliki przeszły liczne zabiegi.
Wersja do druku
Witam forumowiczów.
To jest Rezerwat Ścisły Białowieskiego Parku Narodowego. Śnieg jest z zeszłego roku, ale mimo wszystko ciekaw jestem Waszych opinii. Tym bardziej, że pliki przeszły liczne zabiegi.
Przesiadłeś się na Canona? ;-)
Zdjęcia bardzo fajne, klimatyczne. Tylko, że w ten sposób przypominasz mi, że nie obrobiłem jeszcze większości swoich ze zlotu zimowego :)
Fajne zdjęcia, często bywam ale jakoś nie mam do tego oka i czasu :)
Jako mający podlaskie korzenie miłośnik puszczy białowieskiej muszę powiedziec, że zdjęcia bardzo mi się podobają. Klimat oddany jak należy. Widać zabiegi, o których wspominasz - nie przepadam za takimi - ale dzieki nim zdjęcia robią pewnie większe wrażenie.
Ładne. Bardzo dobre zdjęcia. Bardzo podoba mi się kolorystyka i nastrój jaki na nich panuje. Czekam na więcej:)
Dziękuję, właśnie na oddaniu klimatu zależy mi najbardziej.
Chodzi o korektę czy jakieś błędy w malowaniu? Sporo moich prac powstaje w wyniku łączenia wielu fotografii, domalowywaniu brakujących i zamalowywaniu zbędnych elementów. Zależy mi nie tylko na wybraniu najlepszego zdjęcia spośród trzech, ale i wyeliminowaniu wszelkich błędów.
A mi się wydają bardzo nienaturalne i nie za bardzo mi się podobają. Jednak zaciekawiła mnie Twoja obróbka i chętnie zerknełabym na oryginały. Pokażesz?