jak w wyżej wymienionym temacie. Mam zamysł na sesję i do tego sama będę musiała sobie pozować i poszukuję wskazówek co do kadrowania. Widzieliście może coś takiego?
Wersja do druku
jak w wyżej wymienionym temacie. Mam zamysł na sesję i do tego sama będę musiała sobie pozować i poszukuję wskazówek co do kadrowania. Widzieliście może coś takiego?
oj no zdjecie mi oczywiscie chodzi ;)
też tak później pomyślałem ,ale zdążyłem już zrobić wpis.
No to jak? zamysł bez pomysłu?:-) Sama pewnie widziałaś nieraz taką sesję, myślę, że kilka ogólnych rad odnośnie światła i "punktu patrzenia" by wystarczyło, ale jak wiadomo zdjęcia są lepsze, żeby to zobrazować:wink:
Jutro czegoś poszukam, może uda mi się Tobie pomóc, ale raczej nie dziś.. zieeew...:grin:
o wy zboczuchy! ;) bardzo fajne zdjecia na łóżku mial MMM - Anastazja bodajże.
ps. czekamy na efekty :)
ja osobiście robiłbym z jakimś filtrem mocno zmiękczającym ,może nawet wykonanym samemu bo takich raczej chyba nie dostaniesz ,i jeszcze jedno,czy to ma być kolor ,czy czarno białe?
myślałam o bardzo rozbielonych kolorach lub bw ale też bardzo rozbielone i właśnie o zmiękczeniu bo generalnie to maja być zdjęcia do wiersza
mam w głowie zamysł i pomysł ale kadr mi nie wychodzi...no po prostu chciałam coś podpatrzeć, będę wdzięczna za wszelkie linkowania ;)
rozumiecie...no chce się jak najmniej nabiegać :D
ciężki temat, i tu właśnie przy wszelakich eksperymentach analog przegrywa z cyfrą.Poproś może kogoś z cyfrakiem do pomocy.Pomysł jakiś mam,wyśle na PW.