jak w wyżej wymienionym temacie. Mam zamysł na sesję i do tego sama będę musiała sobie pozować i poszukuję wskazówek co do kadrowania. Widzieliście może coś takiego?
jak w wyżej wymienionym temacie. Mam zamysł na sesję i do tego sama będę musiała sobie pozować i poszukuję wskazówek co do kadrowania. Widzieliście może coś takiego?
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
oj no zdjecie mi oczywiscie chodzi![]()
też tak później pomyślałem ,ale zdążyłem już zrobić wpis.
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
No to jak? zamysł bez pomysłu?:-) Sama pewnie widziałaś nieraz taką sesję, myślę, że kilka ogólnych rad odnośnie światła i "punktu patrzenia" by wystarczyło, ale jak wiadomo zdjęcia są lepsze, żeby to zobrazować:wink:
Jutro czegoś poszukam, może uda mi się Tobie pomóc, ale raczej nie dziś.. zieeew...:grin:
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)
o wy zboczuchy!bardzo fajne zdjecia na łóżku mial MMM - Anastazja bodajże.
ps. czekamy na efekty![]()
ja osobiście robiłbym z jakimś filtrem mocno zmiękczającym ,może nawet wykonanym samemu bo takich raczej chyba nie dostaniesz ,i jeszcze jedno,czy to ma być kolor ,czy czarno białe?
myślałam o bardzo rozbielonych kolorach lub bw ale też bardzo rozbielone i właśnie o zmiękczeniu bo generalnie to maja być zdjęcia do wiersza
mam w głowie zamysł i pomysł ale kadr mi nie wychodzi...no po prostu chciałam coś podpatrzeć, będę wdzięczna za wszelkie linkowania
rozumiecie...no chce się jak najmniej nabiegać![]()
ciężki temat, i tu właśnie przy wszelakich eksperymentach analog przegrywa z cyfrą.Poproś może kogoś z cyfrakiem do pomocy.Pomysł jakiś mam,wyśle na PW.