Zabytkowy fragment ul. Nalewki (dziś ul. Bohaterów Getta) wraz z torami tramwajowymi z początku XX wieku
Wersja do druku
Zabytkowy fragment ul. Nalewki (dziś ul. Bohaterów Getta) wraz z torami tramwajowymi z początku XX wieku
Zero komentarzy? Aż tak źle?
Mnie sie podobaja, samo to ze przedstawiaja cos co niedlugo moze calkiem zniknac.
Ale nic sie niemartw, jeszcze jest wczesnie. Jeszcze kilka godzin i prawdziwi wyjadacze, zaczna wlaczac swoje pecety;-)
Hmm mam wrazenie, ze jednak takie tory moga swietnie wygladac, ale jako czesc jakiejs wiekszej calosci lub jako tlo.. Nawet ze swoja historia i dobrym ujeciem nie ciesza jakos oka.. Takie moje zdanie..
podoba mi się, ale fajniej by było jakby na obu zdjęciach ostrość była na tej samej wysokości, wtedy te 2 zdjęcia by tworzyły super całość, taka moja prywatna opinia :)
Jeśli któraś szyna przecinała by kadr z lewej do prawej (bez zakrętu ;) ) było by znacznie lepiej i tytuł by pasował. A tak "Prawy do lewego..." bardziej :) . Prawa fotka bardziej przypadła mi do gustu. Inaczej wykorzystał bym tą krzywiznę.
Wiesz jaki problem mają te zdjęcia ?
Gdybyś nie napisał, że to ulica Nalewki, tory z początku XX wieku, to nikt by o tym nie wiedział. Zaprezentowałeś dwa zdjęcia fragmentów torów, które nic nie mówią, jeśli jest to historia, to niech sama o sobie opowiada, bez zbędnego komentarza.
Podejdź ponownie do tego tematu, tylko zrób go tak, żeby sam o sobie opowiadał.
Tyle z mojej strony.