Proponuje z Wojtkiem pogadac odnosnie studia , albo dam kontakt do kogos z pietra wyzej jesli beda chetni , bo Multiarte ekhm ma sprzet przedpotopowy i mozna sie zawiesc.
Wersja do druku
Proponuje z Wojtkiem pogadac odnosnie studia , albo dam kontakt do kogos z pietra wyzej jesli beda chetni , bo Multiarte ekhm ma sprzet przedpotopowy i mozna sie zawiesc.
Ta niedziela tak jak mówiłem odpada, nawet jeśli by mi pasowało to teraz trochę późno jednak ;]
A u mnie 20 by można by było zrobić jak są chętni.
tylko jedna osoba i ja drugi ? :-D ,Bazyss sorry ale dajemy sobie spokój chyba :mrgreen: zeby coś zoragnizować potrzeba ok 8 osób , zresztą zapomniałem ze w weekend są castingo do Miss Polonia tak ze cieżko by było pewnie o fajne dziewczyny w dodatku.
a gdzie te castingi się odbywają?? moze by tam się wybrac?? co o tym myslicie?? :)
Eliminacje odbędą się w dniach 5, 6, 12 i 13 marca 2011 w godzinach 12-16 w Clubie Fever na rynku Manufaktury. Więcej informacji pod numerem telefonu 606715237 oraz na stronie internetowej Agencji Igo-Art.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to z ich facebooka
Dobra.. widzę że się jakaś dziwnie napięta atmosfera robi... a więc na tą chwilę rezygnuję bo jakoś nie widzi mi się kombinowanie czegoś "na siłę"...
Jak zaczniemy się normalnie dogadywać tak jak dotychczas to oczywiście dołączam ;)...
Także ta niedziela u mnie odpada i myślę że zrobimy niebawem kolejny termin z sensem...
Oczywiście dołączam do pytania ;)... Będzie jak zwykle fajnie i przyjemnie bez jakiś dziwnych spięć :)
Pozdr.