M74, ta a wyczucie w kadrowaniu i obróbce+od groma wiedzy technicznej, to się z dnia na dzień nabiera... Ja nie twierdzę, że słabym sprzętem się nie da, ja twierdzę, że robią dobre zdjęcia.
Wersja do druku
M74, ta a wyczucie w kadrowaniu i obróbce+od groma wiedzy technicznej, to się z dnia na dzień nabiera... Ja nie twierdzę, że słabym sprzętem się nie da, ja twierdzę, że robią dobre zdjęcia.
zal czytac takie mierne wypociny , tym bardziej jak ktos jest anonimem heh
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
swoja droga czyzbys nalezal do grona tych co na lewo sobie dorabiaja ? bo poza komercyjnym ogloszeniu http://oferia.pl/usluga/item457539-f...kolicznosciowa zero info o twojej dzialalnosci fotografie ?
to tak ot w kwestii oceniania dzialan innych osob i ich miernego talentu
PS. przepraszam za ot ale chcialem co nieco wyjasnic , prosze wyciac jesli trzeba
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
kup body
Kolejny sie trafil. Szkoda gadac bo choc by 20 osob wytlumaczylo ci po co ma sie 2 body i kilka obiektywow to i tak pewnie nie zrozumiesz. Widac ze nie masz pojecia o czym wogole piszesz co potwierdza tylko cena 500zl za slub ktora bierzesz. Ci fotografowie po ktorych jedziesz biora za slub 10-15 ale co oni tam wiedza o fotografii. Gdyby nie te Lki i 1Dynki to pewnie by nie wiedzieli jak fotke zrobnic.
Powiem tylko ze zaczolem z 40d+400d za darmo bo z jednym body bym sie nie odwazyl.
Wyczucie w kadrowaniu??? Przecież wszyscy rżną od siebie nawzajem (a ci pierwsi zerżnęli wcześniej od Kelby'ego i innych grafomanów) i nie ma za grosz oryginalności!!
Prosty test, weź "portfolia" 10 "ślubniaków" z różnych rejonów kraju i sprawdź u ilu znajdziesz nieśmiertelny kadr "panna młoda w lusterku/lustrze" ??
Bo oryginalność przede wszystkim!!!
To co pokazujesz mad_mac **** nie urywa, ten gość z 400D zrobiłby pewnie podobne, na pewno nie jest to warte 10-15 (groszy/złotych/setek/tysięcy?), no chyba że funciaków za ślub.
Nie robię ślubów więc nie jestem konkurencją, bez obaw. Ale strach rozumiem bo wasza jedyna przewaga to kasa władowana w sprzęt. Zabrać to i zostanie **** nie fotograf.
Tyle na temat "ślubniaków"
Sory, że zrobię Wam oftopic w tej konwersacji, ale ciekawi mnie czy osoby używające pasków noszą obiektywy z dekielkami czy bez?;)
na ślubie nie ma czasu na dekielki
Dzięki za odpowiedz;) Jak już pisze posta to zapytam jeszcze. Jakiego systemu używacie jeżeli chodzi o pas i sakwy? Lowepro czy Tamrac?:)