Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....
Dlaczego ciagle trzymasz Fuji?? Canon wszystkiego nie spełnia?
Cytat:
Zamieszczone przez
g69
Dlaczego ciagle trzymasz Fuji?? Canon wszystkiego nie spełnia?
Nie spełnia. Inna filozofia. Inny target. Inny feeling. Inny odbiór na ulicy.
Cytat:
Zamieszczone przez
cybulski
Nie spełnia. Inna filozofia. Inny target. Inny feeling.
Właśnie dlatego nadal myślę nad A6700 i jakimś pojedynczym fajnym zoomikiem. Bo to malutkie.
p,paw
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
Właśnie dlatego nadal myślę nad A6700 i jakimś pojedynczym fajnym zoomikiem. Bo to malutkie.
p,paw
Trzeba realizować swoje potrzeby, jeśli tylko zachęcają do fotografowania, to zawsze warto.
Cytat:
Zamieszczone przez
Przemek_PC
A Canon nie ma swoich grup na FB że swoje mądrości na temat Canona publikujesz na FB na grupie Sony?
Jak masz do mnie jakieś uwagi na FB, to zapraszam na FB - tam jesteśmy obydwoje podpisani z nazwiska, możemy sobie podyskutować wtedy ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
pawel.guraj
p,paw
Zwłaszcza z tym fajnym zoomikiem pod APS-C u Canona jest aktualnie bardzo krucho, bo go nie ma, natomiast np. do SONY jest FE 16-55 mm f/2,8.
Cytat:
Zamieszczone przez
Hubert Multana
Jak masz do mnie jakieś uwagi na FB, to zapraszam na FB - tam jesteśmy obydwoje podpisani z nazwiska, możemy sobie podyskutować wtedy ;)
W stosownym momencie nie omieszkam.
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Canon najwyraźniej nie wie o czymś takim, jak etyka.
:lol:
Przepraszam ale jednak takie wypowiedzi przekraczają poziom absurdu ;)....
Cytat:
Zamieszczone przez
Kolekcjoner
:lol:
Przepraszam ale jednak takie wypowiedzi przekraczają poziom absurdu ;)....
Podstawianie nogi słabszym przekracza z kolei zasady etyki.
Cytat:
Zamieszczone przez
atsf
Jest tu wielu użytkowników tej optyki, którzy sobie ją chwalą, a to nie są żadne kundle w innych systemach, lecz te obiektywy zostały "skundlone" przez Canona wskutek jego nieprzejednanej polityki. Canon najwyraźniej nie wie o czymś takim, jak etyka.
Ale to są najzwyklejsze kundelki (z całą sympatią dla nich) i nic na to nie poradzisz. Zakłamywanie rzeczywistości nic tu nie pomoże!;) A wspominanie o etyce... No daj spokój! Taki przywilej producenta. To są jego rozwiązania i nikt Ci nie każe z nich korzystać. Nie musisz focić Canonem, ale etyki w to nie mieszaj. Na miejscu Canona pewnie większość z nas robiłaby podobnie. Ja to się nie dziwię Canonowi, tylko pozostałym producentom, że tak łatwo wpuścili kundelki na swój ogródek.